S -Mamma till Felicia & Alice

last day of june 2010

Publicerad 2010-06-30 13:39:18 i Livet,

Hey lovers.

Det var ett tag sen jag skrev, once again. Shame on me! Eheh.
Har inte haft tid att blogga på över en vecka, men vem bryr sig? Det är sommar, jag fyller snart 18, körkortet närmar sig och ja, allt annat ni vet. Midsommar helgen är i alla fall över, och lite tråkigt är det allt. Men kul, det var det! Nått så in i helvete. Hela min midsommar var perfekt. Tack snuttisar, ni gjorde den perfekt! Vad mer kan  man begära?

Det som är minus med hela skiten är att jag fått några jävla utslag, och nu snackar vi inte utslag, utan UTSLAG! Små blåsor över hela händerna, näsan, låren och bröstet. Ska snart åka till vårdcentralen och ta lite prover. Känns inte så lockande, med tanke på att jag ska till Hemberg... Finns ingen människa jag kan tycka sämre om än honom. Inkompitenta idiot. Punkt.

Efter läkartiden ska jag jobba, 16-21.30 & sen blir det hem och hämta grejor. Har faktiskt sovit hemma två dagar irad nu, då jag varit ensam, så nu är det dags att sova borta igen! Hahah..  Eller ensam och ensam, jag hade ju sällskap i princip hela tiden. Hihi. Inte mig emot, inte alls :) '¨

Men nu ska jag kila, måste strax åka-. BLÄ.

Pussisar


                                                                                               <3

15 days left

Publicerad 2010-06-22 14:55:00 i Livet,

Idag är det 15 dagar kvar tills jag fyller. Två veckor, och en dag. Känns helt insane. Inom tre veckor sitter förhoppningsvis jag med mitt körkort i handen. Ni får hålla alla tummar och tår ni har, för min skull. Right?

Funderar fram och tillbaka på det mesta. Orkar inte blogga, har inte tid att blogga. Idag är första gången på länge, som jag gör allt, och ingenting. Framförallt ingenting! Hihi. Funderar på att åka och sola idag igen, väntar på svar om jag får sällskap, eller inte. Hoppas på sällskap! Solade ensam igår - ingen hitt. Blev i alla fall rööd, och lite brun!

Den här veckan har jag massor som ska hinnas med. Sola, plugga körkort, köra,  färga håret, jobba två kvällsturer, fixa inför midsommar, kläder, dricka och sådantdär ni vet. Velar lite med hur mina planer ska se ut, dags att fundera klart kanske? Iiiiih.

Nu ska jag ta tag i mitt liv, once again. Ska hoppa på hojjen (rita kors i taket people) och trampa iväg till mormor en stund. I väntan på om jag får svar om solsällis eller inte. Men först, då ska jag borsta håret. Vilket jag inte gjort idag, eller igår heller för den delen. Det måste nog vara det värsta jag vet.. Borsta håret! Uhä.

  
Nu gott folk! Nu taggar vi midsommar!                                                                                                              
                                                                                          I like this

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela