S -Mamma till Felicia & Alice

trött

Publicerad 2011-04-19 20:38:35 i Livet,

Är verkligen helt slut nu, även fast jag inte gjort så många timmar idag. Känns dock som att jag sprungit fram och tillbaka för tio personer! Jobbar 7-10 & 14.15-20 i morgon, sen leeeedig torsdag. Längtar! Får sovmorgon då också, för mammi och jag planerade om lite.

I morgon ska det som sagt lunchas med Emma, sedan ska lillebrorsan sova här när jag jobbat klart. Myspys!

Hahaha, dog lite när jag satte på 1an förut. Är något program, typ "huset fullt av hundar" eller vad det heter. Kände igen ena hunden som heter Winna, vilket jag kände igen jättemycket. Var tvungen att ringa till Amanda, och det var hennes gamla hund! hahaha. Dör lite!

Nu ska jag titta tv, sedan sooova!

oh my

Publicerad 2011-04-19 12:49:14 i Livet,

Sov ensam inatt. Inte okej någonstans faktiskt (måste få gnälla, liiiiite). Buhu.

Jahaja. Jobbade först 7-10, och ska tillbaka och göra 17-20 ikväll. Jobbar varje dag förutom på torsdag den här veckan. Känns fint faktiskt. Blir lite extra klirr i kassan, vilket verkligen behövs! Mamma, Tobbe, Nicke, Sonny och Theres fyller på samma lön. Självklart får jag en skitlön då jag inte jobbat så mycket i mars.. Asroligt. Vill inte röra sparpengarna heller, suger att nalla av dem hela tiden! Haha ;) I-landsproblem jag vet!

I morgon kommer söta Emma över på lunch! Ska bli så himla roligt. Vi har inte träffats på år och dar (och då menar jag verkligen att det är över ett år sen vi sågs!!). Jobbar dock större delen av dagen, men en lunch hinner vi med i alla fall! PUSS på det.

Längtar förövrigt tills jag får sovmorgon.. Lär väl bli på måndag eller tisdag tidigast.. uhuh. Är bara ledig på torsdag som sagt, och då ska jag med mamma till Örebro. Självklart ska hon klippa sig klockan 8 när jag väl är ledig! Kärring ;) haha nejrå. Måste inte följa med, men det är så att jag vill köpa fiskar till vårat akvarium! Hahah. Får varken katt eller hund, så då blev det akvarium. Lättskött och billigt... Eller? ;)

Nu ska jag fixa barret och sådära. Skriver sen! Pusssssss

sunny days

Publicerad 2011-04-18 21:00:39 i Livet,

Måndag igen. Men vad gör det när det är lov?! Hihi. Bäst av allt är väl sooooolen <3

Blev inte mycket lov för min del inte, i alla fall inte idag. Blev väckt vid tjugo i sju i morse, kris på jobbet. Självklart! Bara att häva sig iväg ;) Tur att jag la mig tidigt i går i alla fall.. hihi.

Hjärtat åkte i morse. Känns inte så jätteroligt. Usch. Fast det är väl värre för honom antar jag. Men liiiite synd om mig är det allt! Haha. Jaja.

Jobbade 7-14.30, sen fick jag skynda mig hem och göra mig i ordning. Firade lillebror som fyller 17 idag. Myspys! Åt tårta och massa annat gotti, så nu väger jag 150 kilo känns det som! uäch. Meen vad gör det om hundra år? ;)

Har precis landat hemma i soffan. Ska kolla lite på tv, och sedan sova (helt jävla själv. INTE okej!!). Jobbar delad tur i morgon, så bäst att sova lite extra! 

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela