S -Mamma till Felicia & Alice

angry

Publicerad 2011-08-24 22:39:02 i Livet,

Blir så förbannad på folk som enbart är ute efter att förstöra för andra på grund av avundsjuka. Blir så arg att jag har lust att slå till något. Skaffa ett liv istället för att lägga ner så förbannat mycket på att förstöra alla andras. Den ända du förstör för är dig själv. Hoppas att du kommer förstå det någon dag!

Huh. Jahaja. I morgon kommer mitt hjärta heeeeeem. Längtar!! Är ledig i morgon med, så ska ha en heldag med mammisen. Mys. Nu? - Hoppa i säng!

24

Publicerad 2011-08-24 13:07:41 i Livet,

Dagens pinsammaste: Glömde bort att rörmockarn skulle komma idag på fm. Det plingade på dörren och jag öppnade i Hello Kitty nattlinne och morgonfrill. Inte helt okej faktiskt. Så jäkla pinsamt! hahaha. Sällan jag..


Jaha. Redan onsdag! Förstår inte hur fort det går. & i morgon kommer mitt hjärta hem, wiho<3 Stannade hemma från skolan idag, känner mig inte helt frisk.. Sen hade vi bara massa lekar och sådär. Usch! Är ledig i morgon, och på fredag ska jag till skolan :) Fint! Sitter at the moment och inväntar mammi. Hon ska på apt och jag ska jobba 2 timmar. Sedan blir det hem och äta, och så jobbar jag 18.45-21.45 ikväll igen. :)

Den lediga dagen i morgon ska spenderas med mammi på Marieberg & IKEA. Ska köpa dörrar till bokhyllan i vardagsrummet, en vinterjacka & något till skolkortet. Hua. Wish me luck!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela