S -Mamma till Felicia & Alice

woho

Publicerad 2011-01-31 11:35:23 i Livet,

Har gjort klart den första uppgiften i Folkhälsokunskap nu (kursen jag läser på distans). Haha, träligaste uppgiften ever. Skulle skriva tre dikter. Tur att jag är bra på dikter då.. Eller inte. Det är nog det tråkigaste jag vet. Men det gick!

Ett steg på vägen i alla fall! Sköönt.

31 Januari

Publicerad 2011-01-31 10:56:03 i Livet,

Eftersom att Telia är så himla inkompetenta har vi fortfarande inte fått internet hemma. Inte det roligaste, men förhoppningsvis får vi internet i morgon! Wiho.

Än sålänge har vi inte kommit i ordning därhemma. Vi ska tapetsera om i tre rum (vilket vi borde kommit på INNAN vi flyttade in kanske..). Det kommer bli jättefint när det väl är klart.

Jobbar och går i skolan som vanligt. Börjar känna mig riktigt sliten faktiskt. Det kändes lite mindre jobbigt när jag fick en sjukt bra lön. Men tröttheten är inte det roligaste faktiskt. Bara nu i januari har jag jobbat 70 timmar, och skött skolan. Uhu.

Längtar så himla mycket till studenten så det finns inte just nu. Känns så jäkla surt att inte ta den nu till sommaren. Samtidigt är det så himla skönt att inte behöva tänka på vad man bli senare, på ännu ett år..

Nu ska jag plugga lite, skriver senare om jag hinner.

Lite sommar skulle inte sitta fel det heller.

Kisses

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela