S -Mamma till Felicia & Alice

ops I did it again

Publicerad 2011-06-30 15:55:43 i Livet,

Det här med bloggning går inget vidare för min del. Får inte tummen ur och sätta mig ner och skriva.. Har liksom inte tiden, eller lusten heller. Men jaja, det blir lite haphap som ni märker ;)

Den här veckan jobbar jag sex av sju dagar.. Är ledig idag, och det var välbehövligt!!
Har gymmat, storhandlat på Ica maxi med mormor&morfar, fikat med dem + lillebror Niklas. Han och jag har städat akvariumet och nu har vi suttit framför tvn och tittat på Pirates of the Caribbean. Mys!

Nästa vecka jobbar jag tisdag-fredag, och på fredag åker jag och Sonny till Stockholm över helgen. Skulle egentligen gå på krogen med mina hjärtisar, men det var bästa helgen för oss att åka bort. Lite trist, men för min del är 19 ingenting att fira ;) hihi.

Nu ska jag fortsätta att ladda upp bilder på fejjan, sedan laga mat! Kommer bilder här med senare, pusspuss!

Publicerad 2011-06-21 20:09:24 i le love,


Du är det bästa jag har!

Tänkte försöka börja blogga lite smått igen. Orkar dock inte skriva så mycket idag, så sparar det tills i morgon! hihi.

in the summertime when the weather is fine

Publicerad 2011-06-06 19:48:26 i Livet,

Man kan inte annat än älska värdret som vi fått lyxen att njuta av de senaste dagarna. Minus är som alltid att jag bränner mig så fort jag glömmer smörja mig. Saknar tydligen pigment så det räcker och blir över. Men fräknar, det har jag!

Annars då? Jobbade torsdag och fredag. Annars har jag också haft lyxen av att vara ledig och njuta. Har numera sommarlov också, fram tills torsdag då jag ska gå på avslutningen med klassen. Känns inte speciellt surt att jag skulle tagit studenten i år faktiskt. Njuter av att kunna vara fri ännu ett år innan jag måste bestämma mig för vad jag vill med framtiden. Helt ärligt. Skolan är inte så ansträngande för min del, så jag njuter av det sista året! Hihi.

För övrigt är jag riktigt nöjd med åretsbetyg, trots att jag för första gången fått 2 stycken G. (vilket skulle retat gallfeber på mig om det varit för ett år sedan..)

Nu ska jag plocka ordning lite här hemma, och sedan laga till lite kvällsmat och matlådor till mig och mannen.

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela