S -Mamma till Felicia & Alice

this is me

Publicerad 2011-03-30 20:37:48 i Livet,

Idag är jag lycklig! Idag har solen lyst hela dagen!

Var först på praktiken som vanligt. Bara 5 turer kvar nu, fy sjutton vad fort det går! Har snart varit där i fyra veckor. Helt sjukt!

Efter praktiken hämtade jag min lillebror och tog med honom till Marieberg. Han fick ett par byxor och en tröja av mig, sedan bjöd jag honom på McDonalds! Snäll syster jag är va? Haha. Köpte paket till min kusin som vi ska fira i morgon också. Så himla svårt att veta vad man ska köpa, alla har ju inte samma stil och smak som en själv liksom, haha. Till mig själv blev det två spetströjor och lite annat smått.

Har inte gjort så mycket mer än lagat lite mat och skrivit klart två skoluppgifter sedan jag kom hem. Har en del saker att ta itu med nu innan skolan börjar känner jag faktiskt!

Full fart!

solen i ögonen

Publicerad 2011-03-29 08:23:46 i Livet,

Pfft, om det vore så väl. Snöar är vad det gör.. Arg tjej.

Är riktigt trött idag. Känns som jag har grus i ögonen, och ögonlocken är om möjligt ännu tyngre än igår!

Nu ska jag göra mig i ordning, för snart är det dags för praktik!

I dont care if monday's blue

Publicerad 2011-03-28 19:08:18 i Livet,

Idag har jag en trött dag. Ni vet då ögonlocken väger flera ton och man helst vill lägga sig och dra täcket över huvudet och låtsas att man inte existerar? Just precis så känner jag just nu! Uhu.

Har inte fått mycket gjort idag inte. Var på praktiken som vanligt, var lite extra kul idag då Ingalill (min ena handledare) hade med sin enorma hund Petter. Mysi! Fick även mina Oriflame produkter som jag beställt hem, lovely. Efter praktiken hämtade jag tvätten, och mycket mer att skryta med finns det icke. Eller mja, hjärtat och jag gjorde kyckling, wookgrönsaker och ris till middag. Så jäkla gott med lite chilisås till! Mums. Haha.

Sitter just för tillfället och pluggar i min ensamhet. Har gjort tre folkhälsokunskapsuppgifter i alla fall, duktig tjej! Måste verkligen ta tag i allting nu. Orkar inte se högen längre! Uhu.

Nu ska jag fortsätta med skolarbetet.

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela