S -Mamma till Felicia & Alice

life is good

Publicerad 2011-05-24 18:58:27 i Livet,Idag? Först skolan för klassråd och betygssnack. Inte helt värt.
Mer värt är att jag får MVG i Medicinsk grundkurs och Omvårdnad A.
Ännu bättre är att jag fick G i idrott. Underbart.
Men det bästa av allt var nog i alla fall donken med Lindie! Annars har nog dagen i sig varit rätt värdelös.

Har varit hos mammi en sväng, drack kaffe! Lagade även mat till mig själv är jag väl kom hem, vilket måste vara det tråkigaste man kan göra.

Vet för övrigt inte hur jag ska fördriva min tid resten av kvällen. Det finns inget alls som är intressant nog att kasta ett öga åt på tv ikväll. Får väl måla naglarna eller något.

I morgon ska jag först till skolan för EN lektion. Sedan ska jag hämta ut biobiljetter åt mig och mannen. Baksmällan del 2 ska avnjutas (förhoppningsvis är den bra och inte helt värdelös, vilket jag misstänker..) på torsdag! Runt fyrasnåret ska jag hämta grannarna på Örebro flygplats. Om jag hittar dit vill säga!

Nehe. Måla naglarna var det va?

the truth is

Publicerad 2011-05-11 16:29:48 i Livet,

I suck. På att sätta mig ned och ta mig tiden och göra det jag behöver göra. Vad gör jag då? Jo jag spelar jävla treasure isle på facebook.. sämst.

Har ingen som helst motivation till att lära mig 20 frågor + 20 sidor i en bokjävel + 10 a4 sidor av fakta. Tills i morgon. Nono. Jag.vill.inte.jag.vill.inteeeee

Har förövrigt förstört mitt hår genom att slinga det ljust. Ser ut som en zebra, i gult orange, brunt och blondt. Bara Alicebrallis vågade säga att jag hade oranget hår.. haha. puss. Meen vem bryr sig? Inte jag! ;)

Nu ska jag nörda klart, sedan ska jag äta. OCH plugga. Måste plugga. Vill inte. Men måste.

Längtar efter mitt hjärta som kommer hem i morgon!
& då fyller även världensbästastebästa mammi!

Larvigt inlägg - hejrå

lööördag

Publicerad 2011-05-07 13:44:01 i Livet,

Redan lördag, förstår inte!

Igår var vi lediga ifrån skolan, så jobbade 7-12. Efter det vart det pizza (tjockis, jag veet!) med mannen, och sedan hem för att titta på senaste vampire avsnittet. Jag dör för övrigt över hur äckligt bra den serien är..

Kvällen spenderades hos Thers. Vi firade att hon (&sonny) fyllt, med kinamat i MASSOR. Fattar inte hur mycket mat vi fick. Lovar att jag fick 20-25 friterade jätteräkor! Plus att vi fick en hel låda (3portioner i varje) var! Var så mätt att jag hade ont i magen hela kvällen. Har för övrigt inte känt mig hungrig ännu.. haha! illa.

Efter vi ätit och sådär drog jag och Sonny på bio med Sandra&Jens. Vi tittade på Fast Five, och den var jättebra! Har dock inte sett någon annan av de fyra andra filmerna.. haha. Känns sjukt i alla fall att jag känner igen typ allt som hände, precis som att jag sett filmen innan. Vilket jag inte har kunnat göra.. Kommer inte på vilken film jag blandar ihop den med heller. Irriterande!

Jaja. Idag jobbade jag 7-10, och har inte gjort så mycket sedan dess. Tog mig en powernap på soffan, handlat fika och lite så. Får damp på alla moppepojkar som håller till utanför oss. Blir galen! :)

Nu ska jag se mannen behagar att komma hem snart.. det är trots allt han som ska firas. haha.

HEJRÅ

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela