S -Mamma till Felicia & Alice

30/11

Publicerad 2011-11-30 14:10:26 i Livet,

Sista november, vart fan tar tiden vägen?!

Jaja. Effektiv dag, eeeller inte. Har gjort klart ett arbete i alla fall, men det var jag ju nästan klar med redan innan ;) Haha. Inte ok! Ska börja med rehabiliteringsksitarbetet nu också hade jag tänkt.. Har ingen som helst lust!! Meen jag måste väl. Sen ska jag laga mat till mig, Linda och Sonny! & ikväll ska jag och Linda till stan och köpa biljetter till Strömpan på fredag. Sen ska vi på MK party hos Bettan. Fint.

Nu? Plugggaaaaaa

SSK

Publicerad 2011-11-29 17:33:05 i Livet,

Har nu helt och fullt bestämt mig för att börja plugga till sjuksköterska till hösten. Har velat massor men nu har jag bestämt mig. Hur det blir i framtiden kan bara tiden utvisa, men plugga det ska jag! :) Känns så jävla skönt att äntligen ha slutat vela! Spelar ingen roll om jag snart är inlasad till jobb som USKA. Ska plugga oavsett, eftersom att det är en investering i livet. Woopwoop. Ett beslut fattat, tiotusen beslut kvar... haha!

29/11

Publicerad 2011-11-29 16:58:02 i Livet,

Ännu en ledig dag, det tackar vi för! För första gången på jag vet inte hur länge, så njuter jag av att vara ledig. Sova hur länge som helst, mysa i morgonrocken och sedan göra det jag känner för.

Sov till tio, kikade på The Walking Dead i morgonrocken och sedan åkte jag till JT och hämtade Lindan! Vi åkte till Maxi och spenderade lite tid tillsammans. Mys! Köpte massor med baksaker så ska se om jag orkar ge mig på något ikväll :) Är lite baksugen!

I morgon kommer Linda hit och vi ska plugga arslena av oss. Har sött och snällt ignorerat plugghögen i snart två veckor. Borde verkligen verkligen verkligen plugga, men jag har noll motivation till det känner jag... Får hoppas att Linda sparkar mig i röven så jag gör det jag ska i morgon. För övrigt ska julgodisbak också hinnas med tänkte vi, inte bara plugg inte ;) haha.

För tillfället lagar jag lyxmat - potatis, morötter, lök och tomater i ugn, fläskfile och tsatsiki! MUMS.

Tisdagspuss

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela