S -Mamma till Felicia & Alice

220

Publicerad 2011-10-31 08:49:26 i Livet,

Höstlovsmåndag!

Förmiddagen ska spenderas med min fina Ida! 


Ska hinna med att laga mat och lite annat smått och gott innan jag jobbar ikväll också. Fint.

Hade verkligen sovmorgon idag, men då vaknar jag/blir väckt vid åtta. Jättekul, eller inte. Igår vaknade jag halv 9. Vad händer med mig? haha ;)


Nu ska jag se om jag orkar hoppa ur morgonrocken och klä på mig!:)

221

Publicerad 2011-10-30 18:42:44 i Livet,

skitvärdersmyssöndag!
Ledig idag, för skönt. Slocknade på soffan igårkväll (innan klockan slagit tio kan jag lova). Hjärtat väckte mig och jag hann bara lägga mig innan jag slocknat igen! Haha. Helt slutkörd efter högskoleprovet igår var jag! Stängde av mobilen igår för att jag skulle få sova ostört, skönt. Trodde att klockan var typ tolv när jag vaknade, men icke. Den var HALV NIO. Fint när man har sovmorgon att man inte kan sova... Blir så trött på mig själv!

Jaja. Har i alla fall fått massor gjort idag. Åt mysfrukost med mannen, sedan åkte vi och servade min bil och bytte till vinterdäck i samma veva. Sen fikade vi med pappi och efter det åkte vi till CityGross. Älskar den affären, haha! My new best friend. Synd att den ligger ända borta i äckliga Vivalla! ;) Vi avslutade det hela med att äta på Pizza Hut.

Nu har jag precis rensat i vardagsrumsbordet, samt i alla pärmar med räkningar och skit. Hittade massor att kasta! Skönt. Hatar oordning.

På tal om högskoleprovet. Har aldrig någonsin kunnat så lite eller chansat så mycket. Men har jag rättat rätt har jag chansat riktigt bra. Hoppas på det! hihi.

Nu ska jag kika lite på nätet, pusselipuss

well, this is going to suck. bigtime

Publicerad 2011-10-28 22:21:25 i Livet,

Har precis slängt mig på sängen, nyduschad och i min fina (läs: stora!!) rosa onepice. Smällde nyss i mig två mackor och lite oboy också! mumsi

Ska snart krypa ner i (ligger just nu på) sängen tänkte jag, eftersom att jag ska upp tidigt och göra det där förbannade högskoleprovet i morgon. Vet redan nu att det kommer gå åt helvete så har inga som helst förväntningar! Haha. Kan inte bli värre än 0,0! Så det löser sig ;)

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela