S -Mamma till Felicia & Alice

oh my

Publicerad 2011-09-30 19:52:10 i Livet,

Har hela tiden så fruktansvärt mycket omkring mig. Jobb, skola, hemmet, Sonny, familjen och alla fina vänner. Hittar inte riktigt balansen mellan alltihop. Så det är tur att jag har världens finaste människor runt omkring mig.

Jag ska jobba hela helgen, gå i skola och jobba i veckan & helgen som kommer. På lördag åker jag, mammi och Sandra till Ullared. På kvällen ska jag mysa med mina hjärtisar ♥ & så har jag hur mycket annat som helst jag ska hinna med. Brukar driva lite med att säga superwoman. Men en dag, då kommer nog mina krafter att rinna ut i sanden. Men just nu gör jag det som känns bäst, och mest rätt. Än så fungerar det. Vuxenlivet är inte så hemskt som det alltid verkar. Tur är det!

Idag känns livet lite lättare, och lite mer värt.
Nu ska jag krypa upp i soffan med mitt hjärta igen.

cry

Publicerad 2011-09-30 16:25:08 i Livet,

Hittade världens finaste studentklänning idag. Kändes verkligen helt rätt och perfekt. Priset? 2450 kr. Bara att glömma och gå vidare alltså. Inte värt det någonstans att lägga ut så jävla mycket pengar på EN klänning. Får liksom fem fina på nelly för samma pris. Men jag DÖR vad fin den är. VILL HAAAAAAAAA :(

Nehe. Nu ska jag gå och gråta en skvätt över att jag är fattig samtidigt som jag ska skölja ur min hårfärg.

Fredagspuss!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela