S -Mamma till Felicia & Alice

*

Publicerad 2012-04-26 19:59:45 i Livet,

Jag överlevde nationella provet, även om det inte mäkts här! Vet inte om jag är nöjd eller inte, men jag känner att jag inte kunde ha gjort bättre ifrån mig. Jobbig känsla, så nu hoppas jag bara på det bästa.

Har hemprov i sjukvård, avslutningsarbete i etik- och livsfrågor, pm och muntliga nationella i svenska b. Sen religion läxa. Livet just nu alltså... Orkar.inte. Fick i alla fall mvg på habiliteringsprovet, så tummen upp där!

Igår efter provet var jag, Linda och Josefin på Marieberg. Vill verkligen köpa allt just nu, bara för att jag ska försöka spara på mina pengar. Har ångest över att jag slösar så mycket, ändå vill jag bara slösa mer hela tiden.. Haha! Shame on me. Meen, man lever ju bara en gång trots allt, eller? ;)

Hur som. Köpte presenter till Niklas som fyller 14 idag. Fattar inte att mina småbrorsor helt plötsligt blivit stora? Den ena fyller fjortis och den andra har körkort, galet!

Nicke fick i alla fall en tjocktröja, en långärmad tunnare tröja och ett par jeansshorts. Han verkade nöjd i alla fall! hihi. Köpte en vit spetsklänning och en vit jacka på Bikbok rean också. Älskar verkligen vitt just nu!

Ska till Marieberg med Steffie i morgon för att handla present till Sonny. Har ingen som helst aning om vad man ska köpa, men det löser sig väl!

ångest.nu

Publicerad 2012-04-25 07:34:40 i Livet,

Ska alldeles strax åka och hämta upp Jossan.
Idag är det nationella provet i svenska B som står på schemat. Känns inte okej någonstans, har världens ångest och ont i magen. Känns inte alls bra, kommer säkert gå skitdåligt! Just det som vi har prov på idag är jag sämst på.. Hoppas att det finns något enkelt ämne att skriva om, och typ något uppsats liknande.. Annars är jag körd. Haha, har till och med drömt mardrömmar om provet inatt. Stört.

Efter skolan ska jag till Marieberg och köpa present till Nicke som fyller 14 i morgon. Får se vad jag ska hitta på! Måste leta på något fint paket till Sonny som fyller nästa vecka också. & till Theres. Livet är dyrt just nu ;) haha.

Men nu ska jag åka, wish me luck!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela