S -Mamma till Felicia & Alice

30 augusti

Publicerad 2012-08-30 16:48:52 i Livet,

Hua. Har lust att spy på tvätthögen som jag håller på att beta av. Har tvättat fem (!!!!!!) maskiner, och har typ tre kvar?!?!! Fattar inte hur mycket tvätt vi samlar på oss??!?!?! GAH. Kräks snart på skiten. Inte nog med att det ska tvättas, det ska vikas också?! FYYYY ;) hahah. / bitter

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att tvätta känns det som. Har varit hundvakt åt mammis&pappis lilla Svante. & vi har typ bara degat på soffan mellan tvättbytena.. hihi. Promenerat har vi också gjort i och för sig. Har klickat hem ett nytt överkast också faktiskt. Mamma hade typ 50% på ellos så passade på :)

Gårdagen spenderades med världens bästa Emma på Marieberg. Vi mös, shoppade, och fikade gofika. mumsi. Köpte mig två par nya jeans, en klänning och två stora tekoppar. Fick även beställa hem en ny dator igår då min snart kommer att behöva begravas.. Har dock haft den i snart fyra år så det är väl på tiden ;)

Nu ska jag gosa med min lilla gris som ligger på min mage och sover, och sedan byta tvätt igen........ Ska hinna med att laga lite mat också tänkte jag :)

*

Publicerad 2012-08-27 19:36:24 i

Värst vad klockan släpar sig fram för tillfället.. Hua! Vill hem till mina hjärtan!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela