S -Mamma till Felicia & Alice

God jul och gott nytt år!

Publicerad 2012-12-23 12:22:19 i Livet,

Ojoj. Mycket har hänt sedan sist..
Har verkligen inte haft motivation eller tid till att skriva här. Har inte haft så mycket att skriva heller? Knappt en tanke på att jag har en blogg heller faktiskt.
Får försöka ge bloggen en sista chans, annars ryker den nog! Vi får se, ska fundera lite!

Annars då? Vi har flyttat till vårt fina hus, jag har fått ett vikariat på USÖ och vi har bokat resa till London i Mars.
Vi har även bestämt oss för att vi ska åka till Thailand igen också, så vi lurar lite på när, vart och hur länge vi ska åka, förhoppningsvis blir det tillsammans med Sandra och Jens också! Vi ska ju åka med dom till London :)
Jag har också för första gången på länge hunnit med att träffa en hel del kompisar,inte alla dock :/ Varit ute och levt livet lite mer än vanligt har jag också hunnit med. Känns inte helt fel! Älskar att gå på schema så man hinner med att ha ett liv, trots att man jobbar heltid i Örebro. Känns som att jag har sjukt mycket fritid för tillfället? Haha. Massor med lediga helger också, vad hände där liksom? Vad sjutton ska jag göra med all ledig tid? haha ;) Vet knappt hur man är ledig längre! :)

Livet leker alltså, och för första gången på länge känns allt bra, för tillfället i alla fall. Hoppas på att det håller i sig!! Vill inte ha mer motgångar nu.

Idag ska vi fira jul med mamma&pappa hos dom, i morgon ska vi till Sonnys föräldrar för jag jobbar kväll, och på tisdag ska vi till Finnerödja efter att jag har jobbat klart. Känns sådär att åka på att jobba jul, men fick i alla fall nyår ledigt! Jul kan man ju fira andra dagar, men nyår är ju alltid nyår liksom. Blir dock ett relativt lungt nyår i år, trots att jag är ledig! Vi ska äta trerätters med fina vänner och bara ha det bra.

Ska försöka bättra mig. Inte för att jag har såå mycket att dela med mig av, men ett hej och hallå då och då ska jag nog kunna ordna :):) Ska försöka ta lite fina bilder på hur vi har det så ni kan få se också :)

God jul och gott nytt år alla fina!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela