S -Mamma till Felicia & Alice

time to go

Publicerad 2012-02-16 13:20:41 i Neverland,

Nu är det snart dags att åka till Örebro för att möta upp Theres och Daniel! Sedan åker vi mot Arlanda. Planet lyfter 21.58 ikväll om det går som det ska och inte blir några förseningar! Är riktigt nervös, men det går nog bra. Kommer nog inte ha några problem med att sova då jag sov som en påse skit inatt. Vridit mig och vänt mig hela tiden. Plus att Sonny pratat i sömnen. HAHAHA och det vart inspelat, så jävla kul! Skrattat så jag höll på att dö!

Nu ska jag gå igenom allt en sista gång och så hörs vi när vi hörs! Ska försöka skriva och lägga in lite bilder om vi sitter vid någon dator någon gång!

HA DET BÄST ALLA SMÅ ÄLSKLINGAR!

done

Publicerad 2012-02-15 21:55:10 i Livet,

Är typ klar med allt nu!
Har bäddat rent, fixat med timerar och allt möjligt! Ska diska, packa det allra sista och sådär :)

I morgon ska jag till stallet och mocka. Törs inte rida för att jag fortfarande inte är kry :/ Så tråkigt att bli sjuk just nu!

Kom precis på att jag måste raka benen i morgon också, hahaha ;)

Nehe, har inte så mycket att säga. Vi ses och hörs när vi hörs :)

check

Publicerad 2012-02-15 16:16:10 i Livet,

Har fixat akvariumet, ysch. Snuskigt var det! Men nu ser det lite bättre ut! Ska köpa nya fina växter när vi kommer hem tror jag, ser lite naket ut! :)

Sitter och väntar på att Sonny ska komma hem, med pizza! Mums. Ingen idé att laga mat idag, då det är tomt över allt (jag menar verkligen tomt, det ekar i skåpen!). Vi har varit duktiga att äta upp det mesta och igår kastade jag lite som går ut när vi är borta.

Ska bädda rent, plocka ur diskmaskinen och diska upp det som vi har kvar lite senare. Känns galet nervöst just nu! Vill bara komma iväg och komma på planet så känns det nog bättre sen :)!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela