S -Mamma till Felicia & Alice

life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get

Publicerad 2012-01-31 20:22:56 i Livet,

TröttTisdag idag. Sov som en gud inatt (hade tydligen snarkat också? HIHI). Känner mig lite piggare och gladare idag, fast det har varit jobbigt idag med på praktiken. Unga och sjuka människor gör mig så himla illa berörd. Har inte hunnit lära mig att handskas med det än.

Åkte tidigare ifrån praktiken idag. Hade tid att ta Gardasil sprutan vid 16 här i Pålsboda. Direkt efter jag fått sprutan (läs: blivit 969 kr fattigare......) åkte jag till stallet och red en skvätt. Karita kollade in hur det gick och gav lite tips. Känns hur bra som helst!  Meen jag kommer ha en sjuk träningsvärk i armarna i morgon. GÖTT! Efter stallet tog jag mig en dusch och sedan lagade jag till lite mat. Har även varit och handlat lite smått och gott.

I morgon har jag praktik 7-16, sedan ska jag till stallet och rida. Ska försöka hinna färga utväxten här någon dag också, börjar se lite dassigt ut känner jag :) Längtar för övrigt hur mycket som helst till torsdag, för då har jag sovmorgon!

Nu ska jag hoppa i min pyjamas och krypa ner i sängen. Godnattpuss!

death is peaceful, easy, life is harder

Publicerad 2012-01-30 19:26:01 i Livet,

Har haft en tung dag idag. Så har inte så mycket att säga. Känner mig arg och nedstämd, mest för att livet är så fruktansvärt orättvist. Skämms för att jag gnäller för småsaker och obetydliga ting. Ska försöka lära mig att uppskatta småsakerna i livet, och inte lägga så mycket energi på saker man inte kan förändra eller som ens har någon betydelse. Jag menar, jag lever ju i alla fall? I slutänden spelar det inte någon roll om man är smal eller fet, söt eller ful. Vi står alla inför samma öde. Vissa kommer dock dit tidigare än andra.sunday

Publicerad 2012-01-29 14:13:50 i Livet,

Jobbar delad tur idag, 7-13 & 15-21, fint. Sedan kör jag praktik måndag-fredag. Blir lite tufft, men värt med "lediga" helger. Ger mig en liten chans att hinna jobba något i alla fall ;) hihi.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka mot Hallsberg. Hoppas ni haft en bra helg! :)

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela