S -Mamma till Felicia & Alice

12 juli

Publicerad 2012-07-12 20:53:19 i Livet,

Puh. Idag känner jag mig som om jag vore 100 år.
Har ont i heela kroppen, speciellt i ryggen! Har varit lite slitit på jobbet sista dagarna känns det som. Går i ett! Längtar tills 16.00 i morgon då jag är LEDIG fram tills tisdag klockan 14! Ska bli så sjukt skönt att få vara lite "långledig" ;) Ser dock inte fram emot att gå upp innan tuppen i morgon.. Meeeen har väl inte så mycket att välja på, hihi!

Har inte fått många knop gjorda sedan jag slutade vid 16 (okej, nu ljög jag, flexade ut 15,30!! hihi). Har segat på soffan med Swean, duschat och plockat lite i köket bara. Vi slöa till det med skräpmat idag. Namnam.

Nu ska jag kolla klart på Ernst och sedan tänker jag krypa ner i sängen!

Godnatt /100+

11 juli

Publicerad 2012-07-11 10:28:21 i Livet,

Har hunnit med massor sedan jag skrev sist!
Har jobbat massor och knappt varit ledig känns det som :)

Fyllde 20 i söndags, och har fortfarande inte varit på systemet, den ni ;) Har inget behov av att åka dit just nu så det får vara ett tag till! Men det är rätt gött att veta att man kan åka dit om man vill, och slippa be alla andra;) Fick massa fina presenter och som grädde på moset fick jag semester från jobbet! woopwoop.

Fick bland annat 1 valfri natt, på valfritt hotell, i valfri stad av mammi och pappi! Så jag och mannen ska bo på hotell i Göteborg i helgen. Vi ska bara mysa och ha det bra, och så ska vi ta en sväng förbi Ullared också! hihi.

Nehe, nu ska jag fixa mig, städa och laga lite mat innan jag ska åka och jobba kvällen!

Hörs och ses, kiss and tell!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela