S -Mamma till Felicia & Alice

Forget about the reasons why you can't in life

Publicerad 2012-10-30 20:24:25 i Livet,

Har beslutat mig för att hoppa av skolan. Har velat från och till ett tag, typ hela tiden. Men nu har jag i alla fall bestämt mig.

Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv, eller vad jag vill bli. Men vill heller inte slösa bort tid och pengar på att göra något halvhjärtat.

Vad framtiden för med sig för min del får tiden utvisa.

30 oktober

Publicerad 2012-10-30 13:20:40 i Livet,

PUH. Har suttit och pluggat i princip HELA dagen. Börjar bli skapligt trött i huvudet nu.. och är inte klar på långa vägar. fint.

Gick upp vid åtta i morse, och kilade över till mormor för att färga hennes hår. Sedan mitt eget. Sen har jag suttit och pluggat, skrivit rent anteckningar, läst och fixat med frågor. Känner mig inte ett dugg klokare, men vad gör det om 100 år. Bara jag överlever tentan så ska det nog gå fint, I hope.

Sitter och skriver över alla åhörarkopior och anteckningar på datorn just nu. Ska skriva ut allt skit i morgon i skolan hade jag tänkt. Så bäst att fortsätta.
Puss

29 oktober

Publicerad 2012-10-29 18:49:00 i Livet,

Pissdag. Bokstavligen. Regnet bara öser ner, och har gjort det HELA dagen? huh.

Har inte gjort mycket annat än att plugga idag faktiskt. Hoppade över träningen och följde med mammi och pappi till Willys. Dyrt! Föredrar ica maxi faktiskt!

Jaha. Annars då? Ska plugga och försöka fatta mig på något till tentan.
Mammi ska förhöra mig på onsdag!
Sitter också och skriver ut massa papper för tillfället, till semineriet som vi ska göra frågor på, tills onsdag det med. Längtar sååååå tills den här kursen är över. dödensdödkursen. Sämst.

Vet inte vad jag vill eller känner just nu. Är så sugen på att hoppa av, men jag vill ju verkligen bli sjuksköterska. Svårt. Om jag kunde hitta lite energi och motivation och stoppa ner stressen i skosulorna vore livet i alla fall lite enklare! Nehe, back to plugget nurå..

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela