S -Mamma till Felicia & Alice

*

Publicerad 2013-08-31 20:36:00 i Livet,

Jahopp. Uttråkad deluxe, redan?! Japp!
Har målat garderobsdörrarna och tavlan en gång till, och tavlan ska nog få sig ännu en omgång till med penseln,fast det i morgon! Listerna fick godkänt av mannen så dom hoppade jag över, och garderoberna är klara nu också. Skönt! Bara väggar, garderobsstommen och fönster/dörrlisterna kvar i rummet då ;) haha.

Sitter och väntar på att mannen ska komma hem så vi kan äta räkmackor! Börjar kurra lite inne i bulan, som förövrigt passar på att vara vild när pappa inte är hemma! Skitunge.
Sträckte mig som FAN i magen förut också. Trodde att jag skulle kräkas för att det gjorde så ont! Råkade lägga av världens nysning och hann inte kura ihop mig innan, så sträckte hela jäkla magen! (Brukar alltid böja mig eller göra mig så liten som möjligt, annars sträcker jag mig VARJE gång jag nyser........). Ont gjorde det, och är typ öm fortfarande, haha. orkar inte ;) Klantarslenas klantarsle..

Tror för övrigt att jag börjar bli förkyld.. Suck. Nyser typ hela tiden och är hes från och till. Snorar och är täppt, vilket jag brukar skylla på bulan, men tror faktiskt att det är något annat som spökar också. Vill inte bli sjuk! Måste försöka jobba så mycket jag kan nu sista månaderna.. mhm.

Nu ska jag tända lite ljus här hemma och försöka få tag i mannen. Hörs kanske sen, pusspuss :*

puuh

Publicerad 2013-08-31 16:58:33 i Livet,

Måla, slipa och spackla måste fasen vara bland det värsta som finns. Visst, en hylla, lister eller dörrar kan jag gå med på. Men väggar? Fuck vad tråkigt det är! I bebisrummet satt det självklart en board som måste dras ner och så måste vi göra i ordning där den satt så att man kan måla... Hatar verkligen allt förarbete, och sen allt städande man måste göra INNAN man kan måla?! Det retligaste är ju att det blir slipdamm, tapetbitar och skit i precis hela huset under tiden också, inte bara i rummet där man hålls. Sen är det ingen idé att städa under tiden heller för man släpar runt skiten lik förbannat på en gång igen. Suck. Tur att det blir så himla fint när det är klart så man överlever och förtränger allt arbete ;) Bästa är att tapetsera för då smäller man bara upp skiten och slipper måla flera gånger och hålla på, det är klart direkt! ;) haha. Otåligast i Sverige? yesman.

Annars då? Nu väntar vi på att den sista spackelfläcken ska torka, så Sonny kan slipa och så vi kan måla första lagret ikväll. Jag vill helst att vi ska måla och tapetsera klart i helgen så jag kan börja röja undan här hemma i veckan. Men vi får väl se, om det börjar flyta på snart så ska vi väl hinna :)

Vi har nästan nyss käkat också, och nu pausar vi på soffan. Foglossningen bråkar utav satan idag också. Inte så skönt, men har mitt bälte på mig en stund nu så får vi se om det blir bättre :) Mannen ska iväg och jaga så jag och bulan ska bara slappa under tiden tänkte jag. Sen ska vi fixa räkmackor till kvällen så vi kan ha lite lördagsmys också!

Ska försöka rota fram någon bra film vi kan se ikväll nu, så vi hörs väl senare :)

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela