S -Mamma till Felicia & Alice

Mitt hjärta smälter

Publicerad 2013-01-30 20:58:34 i

Mattehjärtat gör lite extra ont när jag tänker på att min lilla bebis ska sövas och ha massa ont i morgon :(

28 januari

Publicerad 2013-01-28 21:29:10 i

Puh. Någonstans långt ner långt bort, lyckades jag hitta en liten energikick.
Tog mig lite ork och åkte till Ikea, lågprismagasinet och blomsterlandet efter jobbet! Köpte massor med nya blommor då nästan alla mina orkidéer blivit fula eller dött.. Köpte så himla söta ljuslyktor också! Ska åka någon mer dag och köpa mig en till! Ångrar att jag inte köpte flera ;) hade behövt en till köket såg jag! Hihi.

Jaha annars då? Är så jäkla sliten just nu. Från 24/12 till 18/2 är jag bara ledig 11!! Dagar.. Men men, jobba måste man ju göra så det gör inte så mycket, men det är lite tråkigt att man alltid är trött när man är ledig! Men sånt är väl livet antar jag :) är värt att jobba mycket när man kan göra roliga saker vid andra tillfällen istället :)

För övrigt så löper Swea.... Fy fan. Att någon så liten kan låta så jäkla mycket och vara så fruktansvärt jobbig.. Förstår inte! Var hemma i typ 10 minuter efter jobbet, sen ringde jag till veterinären och bokade en tid för kastrering, så ska lämna in henne på torsdag. Står inte ut om det ska vara såhär!! Hon har ju kåtslag och en annan får hjärnblödning av hennes vrålande, fy!

Nu ska jag fortsätta greja och fixa i fönstrena! Och så sova en skvätt så jag orkar mig upp i morgon :) god natt ❤

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela