S -Mamma till Felicia & Alice

27

Publicerad 2013-07-27 20:26:00 i Livet,

Åh herre vad varmt det äääääääääär. Inte för att gnälla, men det är INTE roligt att vara ljushyad och gravid på sommaren (samtidigt). Inte i den här värmen.. Mår så himla dåligt när det är såå varmt. Har haft världens kräkparad och spytt som en jävla räv under kvällen. Bulan gillar INTE värmen, haha ;)

Jaja. Annars njuter jag för fulla muggar av att ha semester. Så skönt!! Ska försöka orka städa lite här hemma, för kräkningarna har lugnat sig, i alla fall för stunden. Ser ut som att det exploderat något här... Typ en garderob eller två.. Vi har knappt packat upp sen Ullared, Varberg, Vadstena eller alla turer till och från bad och sådant. Såå ni kan ju tänka er vilket skick huset är i ;) Sen så är det tvätt ÖVERALLT. Har tvättat upp allt förutom handdukar och det var inte lite tvätt kan jag lova. Puh. Hade säkert inte tvättat på en månad känns det som, i alla fall med tanke på hur sjukt mycket tvätt vi hade.

Men jaja, ska försöka greja lite i alla fall, men det är hårt när det är 27 grader inne ;) & så har jag haft migrän sen igår. Börjar bli lite tröttsamt faktiskt! Annars så älskar jag mitt liv just nu.Speciellt lilla bulan<3
Även om vardagen just nu består av kräkningar, huvudvärk och värmeslag.. ;) 

Over and out

Publicerad 2013-07-17 23:16:30 i Livet,

Dags att sova! Jag och lilla kurrisen har precis krupit ner i sängen. Skönt! Dock är det sååå jäkla varmt här inne! Helt sick. Var typ 26 grader i köket för en timme sen.. Inte ok!

Har spenderat kvällen med att titta på Men in Black i alla fall. Älskar den filmen, haha. Eller ja, älska Will Smith! Måste kika på tvåan snart också! Kommer inte ihåg den ens.. Fint ;) jag som inte gillar att se samma film flera gånger för att jag alltid stör mig på att jag vet vad som händer! Haha.

Nehe. Nu ska jag sova och försöka få bort den här jävla huvudvärken som aldrig vill ge sig, trots att jag tvingat i mig massa mat och vatten! Suck. Jaja. Godnatt :)

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela