S -Mamma till Felicia & Alice

Tröttiflisi

Publicerad 2014-04-10 21:00:10 i Livet,

Kvällströtta deluxe här på granvägen! Bara missen som är ute och lever rövare! Uuuäk. Mamma hittade en fästing på henne förut när hon var här. Vidrigaste djuren någonsin. Så nu får lilla tissemisse inte sova i sängen mer, snuffi. 

Tröttisdag är vad det varit här idag. Flisan har sovit mestadels och jag har vilat. Mamma kom och sa hej förut, pappa med en snabbis! Flisan blir sååå glad när dom kommer, älskade unge. Fick hem en klänning till mig och en till flisan förut, samt trullor till mig och ett par brallor till fisi. Älskar paket! Inte lika roligt när räkningen kommer dock... ;p

Känner mig lite piggare ikväll, och Flisi är bara en tröttis än så länge! Fortsätter det såhär ska vi till mommos jobb i morgon och säga hej! :)

Nu ska jag väcka bebis och byta på henne, tutta och krypa ner i sängen! Sov så gott! Hörs i morgon :* 10 april

Publicerad 2014-04-10 12:44:36 i Livet,

Hellu. Här är vi pigga och glada. Ish. Haha eller? Ja ledsen är jag väl inte, men seg. Nyser och snorar, fryser och har ont i huvudet idag med. Typiskt. Flisan är mosig och nyser hon också. Hoppas det inte blir mer än så.. Skruttan.

Idag har vi inte gjort mycket. Släppte ut Svante en stund, satte på en diskmaskin, ätit och vilat. Bebis och Svante sover förmiddag och jag varvar ebay med serier! Klickade hem två par nya solbrillor :) 

Skulle ju iväg på klädparty ikväll men vi hoppar det. Vill inte släpa med skruttan någonstans när hon är hängig! 

Nehe. Slappa vidare! Hörs sen :) 

Zzzzzzz

Publicerad 2014-04-10 01:56:11 i Livet,

Dags för lite nattmat för bebben! Hon typ äter i sömnen för att hon är så trött, haha. Fick slänga av henne sin pyjamas för att hon var så svettig!! Och inte ens då öppnade hon ögonen.... Men när hon känner lukten av matmaskinerna börjar hon gny och leta i sömnen. Ganska så häftigt att det är en såpass inbyggd reflex liksom! 

Känns som att vi börjar bli lite smått förkylda allihopa här hemma.. Vi nyser, fryser, svettas och känner oss sega allihopa. Fisi är lite rosslig emellanåt också. Hoppas INTE att hon blir dålig u alla fall!!! 

Men nu ska jag försöka somna om igen, för tuttis är färdigäten! Hörs sen ;*

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela