S -Mamma till Felicia & Alice

17 Augusti

Publicerad 2014-08-17 18:24:20 i Livet,

Helgen har varit lugn och gått i släktens tecken. & ja, regnets.. Shit vad det har regnat? Helt sjukt! 

Igår var jag och Felicia hos Nathali & barnen (Sonnys kusinbarn & fru) hela dagen. Vi hjälpte till med hennes gårdsloppis & pojkarna åkte till Tiveden med husvagnarna. Dom skulle jaga & härja & ha sig. 

När loppisen var färdig åkte vi också ber dit. Husvagnarna stod hos Sonnys faster, på deras stora gård! Väl där möttes vi av pissregn och ännu mer pissregn typ. Skönt att vi hade fri tillgång till stora huset, haha! 

Kvällen bestod av mumsande i princip. Vi åt kräftor, räkor, kex, ostar & paj! Vi tog en sen promenad också. & då höll jag på att döööö. För när vi var mitt i skogeb hörde vi en jävla varg yla!!! Hahhaha. Höll typ på att börja gråta och så sprang vi typ hem!! Är verkligen sjukt rädd för varg. Uuuscha!!! 

Idag så har vi mest myst, ätit och umgåtts. Jag & Nathali plockade björnbär med barnen & så fixade hon en smaskig paj sen. Minns knappt om jag käkat björnbär förut? Men gott var det! & pajen med ;)

Sen vi kom hem nu på eftermiddagen har vi slöast mest. Sonny lagade mat och så packade jag upp. Har precis tagit en dusch och matar flisan nu! Eller ja.. Hon sover mest! 

Ska röja undan det sista innan vi tar tidig kväll. Är heeeelt slut. 

Världens bästa ungar! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela