S -Mamma till Felicia & Alice

Fredagsmys

Publicerad 2014-02-28 21:06:43 i Livet,

Tog mig en promenad med fisiflisi till mammi och pappi förut. Skönt! Vi käkade och mös i soffan bara. 

Lilla fisi har fortfarande ont i magen.. Har prövat med droppar i flera dagar men är rädd att hon blir hård i magen av dom istället.. Får börja tänka på vad jag äter & se om vi kan luska ut vad hennes mage inte gillar. Något är hon ju känslig emot. Kan säkert vara laktos eftersom att jag slarvat med den trots att jag är känslig/intolerant. Får skärpa mig! Vet att kolsyra och koffein kan ge orolig mage också så får väl lugna mig med det ett tag och se om det blir bättre :) skruttan <3

Orkade inte greja med byrån idag så vi ska fixa i morgon innan vi ska bort :) känner mig rätt sliten så ska snart borsta tänderna och göra i ordning bebben inför natten. Hoppas hon kan äta sig nöjd och sova ordentligt inatt utan att magen är för dum. Gör ont i hjärtat när hon har ont. 

Men ska greja lite nu. Sova så gott :*

28 februari

Publicerad 2014-02-28 15:29:00 i Livet,

Hejsan hoppsan!
Redan fredag idag, skönt. Finns inget bättre än att mannen också är ledig om dagarna, vilket han är på helgerna! :)
 
Idag har jag och Flisi varit iväg till Marieberg med bästa Nathalie. Vi strosade runt, köpte faktiskt bara en tshirt och strumpbyxor till mig, och inget annat (kors i taket!!), och sen käkade vi lunch med efterrätt till. Så himla skönt att bara strosa och prata skit. Flisi ligger ju så snällt i vagnen och tuttar sig när vi äter, så det går hur bra som helst att ha med henne överallt. Faaast idag blidde vi lite sena, då hon spydde och sket ner sig precis när vi var på väg ut till bilen... Hahah, bara att klä av och börja om..... Skitunge <3
 
Efter Marieberg stannade vi till på jysk och köpte handdukar till flisans skötbord, och den där byrån till badrummet jag pratat om! Sen åkte vi till blomsterlandet en snabbis, men jag köpte inget! hihi. Ska till Ullared nästa månad, och göra ögonfransförlängning på söndag, så försöker snåla lite! ;)
 
Ska strax väcka fisiflisi och byta på henne. När hon har ätit så ska jag ta mig en PW. Har lite ilska och frustration att gå av mig känner jag................ Blir bara så trött.
 
Är så trött på att alla ska ge mig skuldkänslor och anklaga mig för saker. Att jag väljer att göra som jag gör kanske har sina förklaringar... Suck. 

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela