S -Mamma till Felicia & Alice

13 juni

Publicerad 2014-06-13 22:03:53 i Livet,

Åh. Vilken dag.
Tänk att min "lilla" lillebror redan slutat nian(!!). Helt sjukt. Känns som att det var nyss mamma kom till dagis och hämtade mig och fröknarna var helt till sig för att dom aldrig sett en sådan liten bebis förut. Förstår inte hur fort tiden går. 

Jaha. Idag då? Gick upp med tuppen och gjorde mig i ordning, sen väckte jag bebis som sov så gott i våran säng. Vid 8,15 mötte vi mamma och pappa på Ica. Sen kikade vi på Niklas avslutning tillsammans med Tobias och Hanna.

Åkte till sköllersta och hämtade en väska och blev bjuden på fika av Inga-Berit, Annika, Linus och Olle efter det! Felicia fick såååå fina kläder och mössor. Bortskämda unge. 
Sen åkte jag hem till mamma och pappa och väntade in mannen innan vi blev bjudna på examensfika. Mums! 

Ikväll har jag haft en ledsen liten tjej med jätteont i magen! Hon hade inte bajsat på fem dagar och hade sååå ont. Sen bara gallskrek hon och tvärslocknade när hon väl bajsat. Mammas lilla hjärta. Fy fasen! Ska köpa medel för hårda magar till henne i morgon och hoppas på att det blir bättre. Gör fruktansvärt ont i hjärtat när ens barn har ont och är ledsen. Men nu sover hon gott! (I sin egen säng btw för er gnällspikar som bryr er för mycket om saker som inte rör er.)

Imorgon ska mannen på äventyr så jag och bebisen ska bara mysa. På eftermiddagen ska vi till Nathalie, Robin och deras barn! :) 

Så nu ska jag försöka sova en skvätt innan fisi vaknar, vilket jag misstänker att hon kommer göra snart då hon somnade så tidigt för natten. Ha det bra! 12 juni

Publicerad 2014-06-12 09:51:32 i Livet,

Godmorgon! Här var vi vakna tidigt idag :) 

Felicia har börjat sova i sin egen säng 21-05 (!!) och då tycker hon att 05 eller 08 är absolut det längsta som man kan sova! Skitunge. Får verkligen ångest över hur stor hon blivit.. Önskar att tiden  kunde gå i slowmotion. 

Idag kommer världens bästa gudmor Linda hit och myser med oss. Som längtat! 

Nu ska jag äta frukost för fisi har tuttat klart! Vi hörs senare :) 

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela