S -Mamma till Felicia & Alice

30 mars

Publicerad 2014-03-30 20:17:36 i Livet,

Hua. Idag är jag trött. Låg kvar i sängen tills klockan var 11 (läs:10 vintertid..) och halvsov och mös med Felicia. Mannen gick upp tidigt, hurtbullen. Känner mig trött ända in i själen idag. Är arg, trött och ledsen om vartannat. 

Jaja. Slappade och rensade i köket på förmiddagen i alla fall. Vid lunch gick vi till mamma och pappa pch hängde med dom i solen. Sedan grillade vi för andra gången i år (läs: den här helgen)! Efter vi ätit gick jag till Steffie och smidde lite planer med henne och mandy! Kommer bli såå bra det här!

Igår var vi hos mamma hela dagen, satt i solen och bara mös, sen så grillade vi när vi kom hem och sedan åkte vi på kalas hos min kusin som fyllde 18. Kvällen spenderade jag med att rensa och organisera mannens garderober. Ska ta tag i dom och börja måla i morgon eller senare i veckan annars, om jag orkar. 

Den här veckan ska jag och Felicia göra så lite som möjligt. Fixa och dona och äta och mysa typ. Behöver en lugn vecka. Har en och annan dejt planerad men det är bara roligt. Har dock inte saker planerade VARJE dag den här veckan som kommer, vilket jag haft den här.. #trött

Nu ska flisan tutta klart och sedan tänkte jag lägga mig med henne i sängen och läsa en bok och bara mysa. Är verkligen helt slut som människa idag. 

Ny vecka, nya tag. Dags att gå vidare i livet. 

It hurts

Publicerad 2014-03-29 19:14:33 i Livet,

Att människor jag en gång älskat, och människor som en gång älskat mig, kan göra en så fruktansvärt illa. 

28 mars

Publicerad 2014-03-28 21:34:52 i Livet,

Go'kväll!
Alltså. Behöver inte ens nämna att jag älskade dagens väder va?! Åh. Snacka om att man blir lycklig ända in i själen av sol och värme! Våren är allt en underbar årstid! 

Idag då? Flugit och farit med Felicia och min fina vän Stephanie typ över halva Närke känns det som. Vi var på Ikea och köpte lite småsaker, fikade och tuttade flisan. Sen sprang hon in på Marieberg och rusta och fixade lite smått och gott. Efter det handlade vi på Ica maxi. Lämnade av allt skit här hemma och åkte till henne och mös en stund. Sen var vi hungriga.... Såååå då packade vi in flisan i bilen och åkte till donken ;) hahaha. Tjockisar!!! Jaja, man lever ju bara en gång! Efter donken så tog vi en promenad med lilla Sallyråttan till mamma och pappa och sa hej :)

Hejåhå. När jag och fisiflisi kom hem så röjde jag undan lite här och där, och annars har vi bara gosat ikväll. 

I morgon ska det promeneras, städas och kalasas! & nu har vi kraschat i sängen. Ska slå igen mina blå nu så jag orkar med morgondagen :) sov gott där ute :*Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela