S -Mamma till Felicia & Alice

Over and out

Publicerad 2014-03-27 21:21:42 i Livet,

Och så var snart den här dagen över den också. Galet. Men tiden går ju fort när man har roligt sägs det ju :*

Mötte upp Sandra i kävesta vid 12,50 och så åkte vi i våran bil till Marieberg. Hon var på jakt efter en klänning till när hon ska på bröllop, och hittade en jättefin!! Jag tänkte handla till Flisi på Kappahl för hon behöver bodys i 62/68 och pyjamas i samma storlek. Men jag blev SÅ besviken. Allt fint som fanns hade hon typ. Men hittade två söta pyjamas, mössa och solhatt i alla fall. Sen köpte jag mysbrallor och ett linne på hm till mig, & tre bodys för 99:- på hm till flisan. Bra deal! 

Köpte även lite garn och en stomme till en mobil som ska hänga över Felicias säng. Sandra ska virka ugglor och lite sådant till den. Kommer bli så sjukt fin när den är klar! Hon är ju så himla duktig på att virka!! :) 

Hahaha flisans första olycka hemifrån hände idag. Hon låg på sidan och sov i vagnen och kissade då utanför blöjan, eller ja det rann bredvid där fram... Så precis ALLA kläder  var blöta. Tur man har ombyten med sig... Tror jag bytt kläder fem gånger på henne idag!!! Kiss och spyungen, hahah <3

Haha, jaja. Efter Marieberg så tuttade vi och sedan gick vi över till svärmor och svärfar en stund. Faster Theres var där också, trevligt :)

& nu ligger vi i sängen och ska sova jag och bebis. I morgon ska vi till maxi och Ikea med Steffie på förmiddagen! Hann inte det idag nämligen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela