S -Mamma till Felicia & Alice

Woho

Publicerad 2014-03-20 21:13:56 i Livet,

Blev ett rätt positivt besked idag när jag loggade in och kollade på mitt skattebesked! Får tillbaka 6010kr med milersättning och allt. Inte alls tokigt då man inte direkt blir rik på mammapengarna.. Tack och bock! Semesterkassan fixad, haha ;)

Idag har jag och Flisi varit på äventyr som sagt! Var så himla kul att luncha med mommo, Cissi och Malin <3 bästa. Efter lunchen åkte jag hem och fick besök av Sandra! Följde med henne till dollarstore där vi mötte hennes syster och hennes boyfriend! Köpte dock bara våtservetter och klädvårdsrullar. Fisi sov som en stock hela tiden, Skrutti. Är så tankspridd så glömde av av att jag hade  en pwdejt, snacka om att man får dåligt samvete.... Fy. 

Jaja. Har inte gjort så mycket ikväll. Kollat på lite utbildningar och sådär bara. Velar mellan sjuksköterska, apotekstekniker eller nöja mig som undersköterska och satsa på fast jobb... Sjukt svårt. Blir att börja väga för och nackdelar innan jag bestämmer mig helt. Som tur är ska jag vara hemma tills augusti/september nästa år så har lite tid! Ska dock jobba extra när flisan blir större och jag inte helammar längre! Men nu ska jag bara njuta av våran tid så länge :) 

Nu ska jag fixa med flisan, sen sooooova! Godnatt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela