S -Mamma till Felicia & Alice

11 maj

Publicerad 2014-05-11 21:56:23 i Livet,

Jaha. Så var det dags att krypa ner i sängen igen då! Dagarna går otroligt fort trots dåligt väder och få planer. 

Idag är läget lite bättre än igår, men långt ifrån bra. Vet inte ens om det kommer att bli bra igen. Livet är hårt ibland. 

Idag hade vi inte mycket alls planerat, "bara" kalas för mamma vid 15. Så innan det tog vi sovmorgon, tvättade lite tvätt och mös oss i soffan. Kollade på några avsnitt av Continuum såklart, haha ;) Felicia åkte på att bada idag igen också...... Råkade hända en olycka när hon tog i! Hahaha. Usch. Fräschast att bada, och hon älskar ju det så :) 

Hos mamma och pappa fick vi god mat och tårta! Och mamma verkade tycka om sina presenter! Fint :) Kom hem runt 18 igen så då plockade vi in och gjorde i ordning husvagnen! Så nu är det mesta klart dit i alla fall :) man fyller ju på med mer grejer efter hand liksom. 

Den här veckan har jag faktiskt ganska mycket att göra, typ hur mycket som helst!! Ska bland annat fika med en arbetskamrat i morgon, och fixa med bandet till Felicias dopklänning, på tisdag ska vi till BVC för vägning & mätning och sen storhandla till dopet tror jag. På torsdag ska vi (jag&mamma) fika med Malin och hämta nycklarna till doplokalen. På lördag ska vi duka & greja och på söndag innan dopet ska vi fixa det allra sista. Ska även hinna färga håret, välja kläder & skor och massa annat där emellan.. Stress! Meeen det ska nog fixa sig :)

Nu ska vi amma klart innan det ska sovas. Hörs säkert i morgon! Sov gott där ute :* 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela