S -Mamma till Felicia & Alice

När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent

Publicerad 2014-11-29 21:12:50 i Livet,


Eftersom att jag har svårt att hänga med i svängarna från dag till dag så tjuvstartade vi julen lite. Felicias första jul vill jag hinna få njuta av! Så vi gör den lite extra lång. Är bara julgranen som saknas innan vi är klara med i princip allt. Klapparna är inköpta och väntar snällt på att få öppnas! Ååh vad jag tycker om julen. 

29 november

Publicerad 2014-11-29 21:07:02 i Livet,

Alltså. 1 månad kvar till december? 1 & 1/2 månad kvar tills mitt livs största lilla kärlek blir ett helt år gammal. Jag hinner åter igen inte med. Det går alldeles alldeles alldeles för foooort! 


17 november

Publicerad 2014-11-17 23:05:03 i Livet,

Tänk att min lilla tjej inte är så liten längre. Igår blev hon hela 10(!!) månader. Från att ha varit ett litet knyte på 3545gram och 50 centimeter till en tjej på 8340gram & 75centimeter!

Felicia oftast världens gladaste tjej. & Numera är hon en busig (underdrift!! Helvild snarare..) tjeja med världens starkaste vilja. Hon vrålar bokstavligen rakt ut när man säger nej eller ajjajj. Hon kan åla/hasa sig fram i racerfart, gå med hjälp av någons händer eller gåvagn. Hon kan sätta sig upp själv och även resa sig själv med stöd av någonting eller någon. Hon kan vinka och klappa händerna. Hon säger mamma, pappa, vovvov, tissen, titta där och nejnejnejnej (när hon är riktigt arg, haha). Hon älskar att riva ur lådor och skåp, springa i sin gåstol och pilla i fönstret, vilket hon inte får men gör ändå så fort hon får en sekund över. 

I matväg äter hon i princip allt, även om mina stackars taxöron får stå för favoritmaten fortfarande.. Smörgåsrån med smör är också favvo! 

Skrutt. Jag älskar dig mest av allt i hela världen. Du är mitt allt, mitt liv. Hela min värld. Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela