S -Mamma till Felicia & Alice

3 november

Publicerad 2014-11-03 15:02:52 i Livet,

Önskar att jag bara kunde släppa vissa saker och gå vidare. Men det går bara inte. Jag har all rätt i världen att vara långsint.. Tråkigt att det tar så mycket tid och energi bara, fast fan. Det är det egentligen värt. 

Sjukstuga här hemma måndagen till ära.  Felicia har varit ledsen i princip hela natten. Hon är snorig, rosslig & hostar. Feberfri just nu med lite alvedon i kroppen. Mammas lilla lilla älskling. Har i alla fall ammat henne, fått i lite morotsjuice, 90ml ersättning & 1/2 burk med mat. Bättre än inget (i vanliga fall hade hon ätit gröt, 2&1/2 burk mat, MINST vid den här tiden, haha). Lite bus har hon orkat med i alla fall, även om hon mest sovit sittandes i min famn. 

Så japp, snorsug, näsdukar, alvedon, napp & kaninen är våra bästa vänner idag. En annan hinkar energidryck och kaffe för att orka en till vaken-natt. Puh. Bästa mommo kommer med apoteks-leverans sen också.

Mitt i sjukstugan fick jag i alla fall ett positivt besked. Får en fast dag tjänst på avdelning 83 till våren! Skönt. Är ju fast på usö men nu blir jag fast på avdelningen istället. 

Velar egentligen med om jag ska plugga, jobba dag eller natt eller sådär efter jag varit mammaledig färdigt. Har ångest inför alla alternativ. Så hur det än kommer bli är det ändå skönt att komma tillbaka till en avdelning man trivs på. Ääälskar personalen & att arbeta med människor. Hatar cancern. Såå kluven. Orkar jag ge så mycket under arbetstid och sedan komma hem och vara den mamman Felicia behöver och förtjänar? Är egentligen rättl känslig och mår ofta dåligt och har ångest för andras skull. Speciellt nu efter graviditeten. Jisses. Grinar för allt numera... Inte så proffesionellt kanske. Haha. Men som tur är- har jag ett bra tag att fundera! 
Kom.igen.nu.då. 

Kommentarer

Postat av: becca

Publicerad 2014-11-06 01:25:10

Grattis finaste du till tjänsten det är du såå värd!!! Och hoppa lilla gumman snart kryar på sig <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela