S -Mamma till Felicia & Alice

20 oktober

Publicerad 2014-10-20 16:16:40 i Livet,

Puh, vilken jävla dag rentutsagt!!! Fy. 

Felicia sover sämre än sämst om nätterna, och idag vaknade hon självklart en timme tidigare än vanligt. 
Jaja. Efter frukost, dusch och fix åkte vi och plockade upp mamma/mommo! Hon fixade sina ögonbryn hos bästa Cissi, och jag tog med gnällfisi till banken. Jag öppnade ett gemensamt framtidskonto till henne i mitt och sonnys namn. Eftersom att vi sparar så pass mycket som vi sparar åt henne vill vi inte att hon ska få alla dom pengarna direkt när hon fyller 18! 

När vi var klara fikade jag, mamma & Cissi på God smak! Mums. 

När vi nästan fikat klart hände världens grej. En liten tant skulle gå in och fika och såg inte att det var ett stort fönster.. Så hon gick rakt in i fönstret, och faller handlöst baklänges! Och tar emot sig med bakhuvudet. Alltså shit vilken smäll det blev! Trodde verkligen att hennes bakhuvud sprack med tanke på ljudet. Fy så otäckt!! Hon verkade okej men fick åka ambulans till usö i alla fall. Fy! Lilla tanten bodde här i Pålsboda, så vi körde faktiskt hem hennes bil! Men tror det gått bra i alla fall! Hon hade verkligen tur! 

Efter vårat äventyr i Hallsberg  köpte jag en kofta & ett par byxor till Felicia. Stannade och köpte med målarfärg hem också. Vi lämnade tantens bil & så körde jag hem mamma. Sen stannade jag till hos Sandra med en krya-på-dig-blomma & present.

Har målat lite på trappräcket & dörrposten till köket! Sen sa gnällfisi ifrån. Hon lyckades sparka sig ur sin bumbostol & stå på näsan också. Slruttungen. Men nu sover hon gott i alla fall! Ska laga mat & måla vidare när hon vaknat. Vi ska även tapetsera det sista i hallen idag!! Woopwoop

Är kaos den här veckan, så vi hörs när vi hörs! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela