S -Mamma till Felicia & Alice

last day of june 2010

Publicerad 2010-06-30 13:39:18 i Livet,

Hey lovers.

Det var ett tag sen jag skrev, once again. Shame on me! Eheh.
Har inte haft tid att blogga på över en vecka, men vem bryr sig? Det är sommar, jag fyller snart 18, körkortet närmar sig och ja, allt annat ni vet. Midsommar helgen är i alla fall över, och lite tråkigt är det allt. Men kul, det var det! Nått så in i helvete. Hela min midsommar var perfekt. Tack snuttisar, ni gjorde den perfekt! Vad mer kan  man begära?

Det som är minus med hela skiten är att jag fått några jävla utslag, och nu snackar vi inte utslag, utan UTSLAG! Små blåsor över hela händerna, näsan, låren och bröstet. Ska snart åka till vårdcentralen och ta lite prover. Känns inte så lockande, med tanke på att jag ska till Hemberg... Finns ingen människa jag kan tycka sämre om än honom. Inkompitenta idiot. Punkt.

Efter läkartiden ska jag jobba, 16-21.30 & sen blir det hem och hämta grejor. Har faktiskt sovit hemma två dagar irad nu, då jag varit ensam, så nu är det dags att sova borta igen! Hahah..  Eller ensam och ensam, jag hade ju sällskap i princip hela tiden. Hihi. Inte mig emot, inte alls :) '¨

Men nu ska jag kila, måste strax åka-. BLÄ.

Pussisar


                                                                                               <3

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela