S -Mamma till Felicia & Alice

fjäriar-i-magen-känslan

Publicerad 2012-05-30 19:32:36 i Livet,

Älskar tillvaron just nu, mer eller mindre i alla fall.

Är klar med precis allting i skolan, och jag fick mvg i alla kurser.
F a t t a r i n t e att jag lyckades. Har aldrig slitit så hårt som jag har gjort det här året, men känslan nu i efterhand säger att det verkligen var värt det.
Även om jag är tröttast i världen just nu och lite deprimerad.
Klart att jag gjort mitt bästa förut också, men nu har jag verkligen verkligeeen slitit! Känns faktiskt lite tomt redan nu. Vad ska jag nu hållas med? haha!

Jag blir så himla glad att lärarna ger mig söta små kommentarer som får mitt självförtroende att stärkas, för självförtroende är något jag verkligen saknar. Visst, jag vet att jag kan om jag vill.
Men jag har svårt att ta åt mig när jag får komplimanger eller när någon säger att jag är duktig. Men när min  lärare sa "du är nog den duktigaste eleven jag någonsin har haft" och blev tårögd, då började jag också gråta. Haha. Pinsam tjej, men jag blev verkligen så glad, och den lilla kommentaren betydde så sjukt mycket för mig. När nästa lärare sedan säger "om vi hade haft det nya betygssystemet så hade du nog varit den enda som lyckats med ett A" blev även självkänslan lite stärkt. Jag är fan duktig. Jag kan faktiskt mycket.

Nu skiter jag i om det här framstår som skryt, för det är inte skryt. Det här är att jag, har lärt mig att vara stolt (läs: lite stolt i alla fall) för vad jag åstadkommit under det häråret.

En lärare sa också "det är roligt att se hur mycket ni allihopa har växt under dom här tre åren, men ingen har nog vuxit så mycket som du har Sandra", vilket säkert inte stämmer. Men jag vet att jag har vuxit mycket. Och om 8 dagar sitter jag här, som nybliven student. Som nybliven vuxen, på riktigt!
PIRRIIIIGGGGGGGGT

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela