S -Mamma till Felicia & Alice

30 september

Publicerad 2012-09-30 19:25:58 i Livet,

Hua. Är dyngförkyld och känner mig helt sönderstressad. Har dock varit sjukt skönt med en ledig helg, trots att jag är sjuk! Har faktiskt inte gjort såå mycket. I fredags var jag på marieberg med Ida & Steffie, och på Ikea. Var tvungen att köpa lite mer kartonger! Köpte bara en kofta och en kjol också.

På kvällen drog vi på krogen med Patricia och sådär. Har dock varit med om roligare utgångar. Var så himla mycket dräggiga killar så jag var mest arg hela tiden.. haha.

I lördags mådde jag piss och skulle egentligen ha pluggat med Emma. Hade feber och ont överallt, plus att rösten var borta. Blev bjuden på lunch av hjärtat och på kvällen var vi till hans mamma och pappa. Mådde mest skit och var osocial, så blev tidig läggdags igår.

Idag mår jag lite bättre, men har typ inte gjort något speciellt. Sov till 11?!?!?! Vet inte när det hände sist, brukar vakna vid 9? haha. Men vi har i alla fall varit till maxi och handlat, och så har mamma, pappa, nicke och svante varit här och fikat. & nu ska jag och mannen äta räkor snart! mums.

I morgon har jag skola, sen ska jag vara med Steffie! och packa.. Ska försöka packa massor i morgon och på tisdag innan vi får ut våran hemtenta!

Nu ska jag plocka fram räkor och sen se vad fasen råttan pysslar med. Hon är helt galen!! haha.

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela