S -Mamma till Felicia & Alice

*

Publicerad 2013-08-31 20:36:00 i Livet,

Jahopp. Uttråkad deluxe, redan?! Japp!
Har målat garderobsdörrarna och tavlan en gång till, och tavlan ska nog få sig ännu en omgång till med penseln,fast det i morgon! Listerna fick godkänt av mannen så dom hoppade jag över, och garderoberna är klara nu också. Skönt! Bara väggar, garderobsstommen och fönster/dörrlisterna kvar i rummet då ;) haha.

Sitter och väntar på att mannen ska komma hem så vi kan äta räkmackor! Börjar kurra lite inne i bulan, som förövrigt passar på att vara vild när pappa inte är hemma! Skitunge.
Sträckte mig som FAN i magen förut också. Trodde att jag skulle kräkas för att det gjorde så ont! Råkade lägga av världens nysning och hann inte kura ihop mig innan, så sträckte hela jäkla magen! (Brukar alltid böja mig eller göra mig så liten som möjligt, annars sträcker jag mig VARJE gång jag nyser........). Ont gjorde det, och är typ öm fortfarande, haha. orkar inte ;) Klantarslenas klantarsle..

Tror för övrigt att jag börjar bli förkyld.. Suck. Nyser typ hela tiden och är hes från och till. Snorar och är täppt, vilket jag brukar skylla på bulan, men tror faktiskt att det är något annat som spökar också. Vill inte bli sjuk! Måste försöka jobba så mycket jag kan nu sista månaderna.. mhm.

Nu ska jag tända lite ljus här hemma och försöka få tag i mannen. Hörs kanske sen, pusspuss :*

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela