S -Mamma till Felicia & Alice

24 maj

Publicerad 2013-05-24 19:27:59 i Livet,

Jahopp. Blev hemma idag med, och i morgon.. Är lite piggare, men är verkligen helt genomförkyld fortfarande. Känns liksom inte så trevligt att jobba med människor när man går och hostar och snörvlar hela tiden. Så får allt hålla mig hemma i alla fall två dagar till, då borde den här skiten (läs: SKA) vara helt väck. I hope. Är sååå trött på att vara trött och sjuk heeeeeeeela tiden. Suck. Vart tog mitt immunförsvar vägen liksom?

Mhm. Som ni säkert kan räkna ut med arslet så händer det inte speciellt mycket om dagarna i mitt liv just nu. Eller, nu ljög jag. På två dagar har jag fått klättra upp på altan- och/eller hustaket SJU gånger för att plocka ner Swea. Det är tydligen jätteroligt att klättra upp och vara på taket, men inte lika roligt att klättra ner. För det törs hon inte alls. Så då sitter hon och skriker tills jag klättrar upp och bär ner henne, sen dröjer det bara en liten stund innan hon klättrar upp igen. Haha, älskade knäppa lilla katt.

Trotsade förkylningen i morse och åkte till kondis och köpte frulle åt mig och mammi. Jag kände mig lite mammig och hon behövdes muntras upp. Kan lika gärna vila hos henne som här liksom. Hemma som hemma. Vi åt räkmacka och chokladboll, krämbullen orkade varken hon eller ja så den får dom väl njuta av nu ;) haha.

Annars har jag inte gjort så mycket. Mannen och jag åkte till McDonalds för lite tjockismat, och så köpte vi morsdagspresenter till våra mammis. Köpte mig ett par svarta leggins också, äger verkligen inte ett endaste par? Konstigt.. Jag som har så mycket av allt? Haha ;)

Nu ska jag fortsätta att äta mina starka ostkrokar och kika på ebay. Ebay kommer bli min död (eller ruinering). Helt sinnes vilka fynd man kan göra?!

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela