S -Mamma till Felicia & Alice

27 november

Publicerad 2013-11-27 20:40:51 i Livet,

Hua vad fort tiden går!
Idag gick vi in i vecka 32 också. Bara 8 veckor och 6 dagar kvar till bf! Längtar som tusan! ❤️

Har spenderat dagen med att vika alla bebiskläder som jag tvättat upp den här veckan. Sååå snuttigt! Är ju så sött med alla småsmåsmå kläder så jag dör lite. 
Mamma var här också förut på fm, så då gick vi i skogen med Svante och sen så började vi pynta inför advent. Är snart klar faktiskt! Tog fram tomtarna också, så slipper jag hålla på sen när jag är ännu tjockare än jag är nu ;) haha. Just det! Färga håret hann jag med också! Så är nu mörkbrun/röd i barret. Vart kalas. Ska klippa mig på tisdag också! Verkligen på tiden...  

Annars så har det väl inte hänt så mycket på senaste tiden. Har umgåtts med familjen, några vänner och så firade vi svärfar i helgen som fyllde 60 år i måndags. Vi har hoppat av föräldra gruppen också, kändes inte helt hundra så då lät vi bli att gå i går. Har fixat med massa papper och ringt runt den här veckan och sådär också.. Finns allt lite att hållas med om dagarna. 

Dagarna går faktiskt förvånansvärt fort trots att jag mest är hemma hela tiden. "Boar" in mig med att plocka och rensa och sånt där. Och köket är klart nu också. Blev sååå fint! Bara lite möbler och detaljer kvar så :) Orkar faktiskt inte så mycket numera. Är tung och så värker kroppen mest hela tiden. Så det är himla skönt att bara få vara. 

Jaja. Ikväll var mamma och pappa och lillebror här på fika. Bakade chockladbollar eftersom att mammamu är chokladbollsgalen! Haha.

I morgon ska vi fika hos världens bästa Cissi! Och innan det ska jag greja klart med alla julsaker bara. 

Älskar att det snart är december och jul. Varje dag är en dag närmre våran älskade lilla bebis ankomst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela