S -Mamma till Felicia & Alice

31 oktober

Publicerad 2013-10-31 18:16:26 i Livet,

Hejsan hoppsan. 
Ledig dag idag. Tackar gudarna för den. 

Kroppen strejkar för fulla muggar kan jag meddela. Har sån otrolig värk i kroppen och kan knappt röra mig. Så är sjukskriven över helgen i alla fall. Är så tungt på jobbet och igår hade jag sammandragningar igen. Inte bra. Dags att dra ner på tempot nu känner jag faktiskt. Ska kolla med läkaren på MVC om det går att gå ner i tid eller sluta jobba helt. Vill INTE ha en prematur bebis. Den får helst stanna där inne tills det är dags i januari! Så det så :) 

Idag var jag till Marieberg med mamma och Cissi en snabbis. Var tvungen att köpa ett par strumpbyxor och sådär. Hittade lite på rean men orkade inte kolla så noga. Värken i kroppen tar över hela mitt liv känns det som, så ingenting känns roligt. Fast det var skönt att prata av sig lite med mamma mu och bästa Cissi i alla fall ❤️ 

Har spenderat dagen och eftermiddagen/kvällen i soffan och så har vi ätit kvällsmat. Lär inte hända mer än så idag kan jag lova. I morgon hoppas jag att värken är lite mindre och att kroppen är lite piggare. Skulle behöva städa och plocka lite men vi får väl se.

Nu ska jag ta mitt urusla humör och se om jag har något att tröstäta i skåpen! Ha det bra :) 

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela