S -Mamma till Felicia & Alice

7 april

Publicerad 2014-04-07 19:59:50 i Livet,

Ny vecka, nya tag! Deal? 

Redan måndag igen! Fort går det! Lilla fisi börjar bli stora tjejen! 12 veckor på torsdag och 3 månader på onsdag nästa vecka! Tiden bara springer iväg, eller ja, ifrån mig känns det som.. Galet! 

Helgen har varit bra! I fredags så mös vi oss mest, hälsade på mammi på förmiddagen, och sen var vi hemma och sådär. Mannen jagade på kvällen! I lördags så var vi uppe tidigt och kände oss pigga och glada, haha. Så redan innan klockan slagit 09,00 var vi på väg in till det nya Coop som öppnat vid typ Gustavsvik i Örebro. Sen passade vi på att handla på Ö&B också. Resten av dagen så var vi ute hos mannens föräldrar, drack kaffe hos mina föräldrar och sen kom Sandra&Jens över på kvällen.

Igår så kom Steffie och Amanda hit på fm. Vi hade tänkt ha en babyshower för Hanna i lördags, men hennes lilla bebbe busade lite väl mycket i magen så vi ställde in. Så igår fixade vi i alla fall en blöjtårta till henne, och Amanda hade lurat henne att hon skulle komma på kaffe, så hängde vi med som surprise, haha! Glad och snopen blev hon i alla fall, Hanna! Var jättekul och känns lite tråkigt att vi inte kunde fixa en ordentlig shower, men det blev ju bra ändå :)

Gårdagskvällen tvättade jag och grejade bara. Idag har jag och flisan varit hos mamma och bara slappat. Bebis ville ha mat varannan timme inatt så unnade mig en lungn dag. Sen krånglar hennes mage en hel del så skönt att bara få vara lite gran. Har bäddat rent vår säng och flisans korg, tvättat upp all tvätt och vikt tvätt idag bara. Mannen satte nyss upp en sänglampa i flisans rum nyss, och vi ska till Ikea i helgen och fixa lite smått och gott till flisans rum så det blir komplett någon gång :) vi ska köpa en musikmobil till babykorgen också så hon lär sig sova i den någon gång ;) 

Veckan är faktiskt ganska oplanerad än så länge! Ska på Me & I party på torsdagkväll bara. Skönt att ta det lite som det kommer bara:)

Nu ska jag mysa med mina tre hjärtan och kolla på Timells skärgårdskök. Haha har nog en liten crusch på Anders Timell. Älskar honom och allt han hittar på! Han och Tobbe Karlsson som just nu är med i talangjuryn är mina favoriter, blir så lycklig av att höra eller se dom två, haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela