S -Mamma till Felicia & Alice

27 augusti

Publicerad 2014-08-27 13:27:21 i Livet,

Hejåhå. 
Vilken varm & härlig dag det blev idag! Toppen. Gick en promenad på morgonen med hunden & F (swea följde oss halva vägen & mötte upp oss när vi kom tillbaka, haha. Knäppa katt!) till posten & hämtade ut mitt paket från H&M. Äääälskade innehållet. Så sjukt nöjd för allt passade! Reapris var det på allt också, gött. Köpte 3 jeans & 9 bodys till F. Till mig blev det 1 klänning, 1 byxdress, 3 byxor, 2 kjolar & en bikini. Allt för runt tusenlappen. Har jag nämnt att jag älskar H&M? & rea? Haha. Nöjd! 

Har försökt städa lite, men bebis vill INTE roa sig själv.. Suck. Hade henne i bärselen en sväng så fick undan lite. Men massor kvar! Nu sover hon så ska försöka lägga ner henne så jag hinner greja mera. 

Imorgon väntas först delegeringsmöte, sen läkarkontroll för bebis på BVC. Mannen är ledig imorgon & fredag också! Woho. På fredag ska vi ta en spontanare ner till Ullared! Vi ska ha en del grejer till F & så tänkte vi kika på julklappar redan nu. Skulle faktiskt vara sjukt skönt att ha det gjort så man slipper trassla & lägga undan pengar till det senare. Ska eventuellt åka ner i oktober också med bästis & hennes tjocka mage <3 Men tänkte passa på nu också när mannen gav med sig. Känns som att vi aldrig gör saker bara han, jag & F. Så ska bli kul! Det behöver vi! 

På lördag ska vi fira lilla Sven, önska honom välkommen till världen med ett namnkalas! Ska visa er vad vi fixat till honom efter firandet är klart! Så nöjd! 

Nähä. Skriva lista & städa sa vi? 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela