S -Mamma till Felicia & Alice

2 juni

Publicerad 2014-06-02 22:06:41 i Livet,

Hejsan hoppsan! Nu råkade det gå några dagar och veckor igen. Jaja, inte hela världen. Eller? 

Har hunnit med massor sen jag skrev sist. Felicia har döpts, vi har haft fikadejt med Jennifer och söta lilla Frank, vi har lunchat med Erik och hälsat på jobbet. Jag och Felicia har varit på AW med 83:an, gått på stan och Marieberg och så har vi premiärat med husvagnen i Katrineholm. Rensat garaget och tagit bort trädgårdslandet har vi också hunnit med. Och ja, mängder av annat roligt (& mindre roligt ibland såklart) där emellan. Full fart, alltid. Typ. 

Dagens trötta status är huvudvärk. Och ont i kroppen. Puh. Har spenderat största delen av min (vår) måndag shoppandes på stan med fina Nathalie. Vi åt lunch och strosade runt och bara hade det bra. Köpte mig några shorts, linnen och ett par badshorts. Felicia fick en hellokitty klänning och ett set med T-shirt och shorts, det också med helloKitty på så klart, av mormor (jag shoppa, hon betala, haha). Köpte två par solbrillor med Hk och tre par strumpor till F också. Fint.
Klickade också hem en bikini som jag hoppas ska passa mina mammatuttar... Känns dock tveksamt då dom inte sitter där som satt för typ.. 4,5 månader sen? Haha. Beställde lite växa-i kläder åt fisi också. Såklart.

Efter shoppingrundan så skjutsade vi hem Nathalie (& bebis i magen!!! Ääääääntligen får jag vara lycklig på riktigt och inte i smyg, WOHO!!!) & åkte till mommo och moffa. Drack kaffe och sådära, som vanligt. 

Annars rullar livet på, i full fart. Närmsta dagarna och veckorna ska det hinnas med massor. Födelsedagar, skolavslutning, begravning, fikadejter, lunchdejter och vaccinationer av 5månaders(!!!!) bebis. Hua.

Jaja, nu ska det sovas. Mina tre hjärtan snarkar redan ikapp. Vi hörs när vi hörs! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela