S -Mamma till Felicia & Alice

9 juni

Publicerad 2014-06-09 21:35:46 i Livet,

Sommar <3

Idag har det varit en riktigt bra måndag. Släpade mig/oss upp "tidigt" för en promenad med Hanna, lilla Linnea och voffeThea. Vi promenerade bort till mamma och pappa och gick ut med Svante en sväng. Sen hämtade jag ut ett paket med böcker och så köpte vi med oss lunch hem hit och satt och mös oss i soffan och pratade massa skit. Skönt med fler lediga mammor! 

Eftermiddagen har slöats. Vikt lite tvätt, lagat mat och badat fisi. Mamma var här en sväng också, fixade hennes naglar! :) Usch och fy. Känner mig som en riktig slöfock nu för tiden. Haha, slappar och äter mest ;) 

I morgon kommer mamma hit med hunden vid 6,30! Så ska passa honom, tvätta upp den tvätt jag inte fixade idag och sen tänkte jag spraymåla några ljusstakar och beställa hem pärlor! Ska göra en mobil och en vimpel till Felicias rum så måste fixa lite grejor till det. Tänkte pärla egna, så får vi se hur det blir.

Flisan sover i sin egen säng för första gången nu. Får se när hon vill äta och komma över till mig sen. Är sååå tomt utan min bebis i sängen, men ändå skönt att hon haft så lätt att börja sova själv på nätterna. Fast å andra sidan har  hon mest sovit hos mig för min skull. Vill verkligen njuta av allt, och hon är ju bara liten en gång! 

Ska passa på att läsa lite tänkte jag! Inte  hunnit det på fem månader i princip! Så, sov så gott där ute! 

Mammas stora lilla tjej som älskar allt som har med tvn att göra! Haha. Goa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela