S -Mamma till Felicia & Alice

Stanna tiden.

Publicerad 2014-06-07 23:54:01 i Livet,

Alltså det är verkligen sjukt hur fort tiden flyger iväg. Tänk att det snart är fem(!!) månader sedan Felicia föddes. Jag förstår inte. Får ångest och panik när jag märker hur fort det går. Nyss var hon ett litet myspaket som åt, sov och ville få blöjan bytt mellan allt gosande. Idag är hon en liten tjej som verkligen vet vad hon vill, och jäklar om hon inte får sin vilja igenom. Herregud. Mammas hjärta. 

Jaha. På tal om annat och sådär då? Idag har lilla familjen spenderat dagen på stan med Sandra & Jens. Vi tre tjejor shoppade och killarna gick från bar till bar, innan vi möttes upp för att käka på Grekiska kollkrillen. Mums! 
Kvällen spenderades hos mamma och pappa, och fisi bjöd till på premiären av sitt första riktiga asgarv. Har aldrig hört ett så vackert ljud förut. Fick tårar i ögonen och ont i hjärtat. Älskade unge. 

Har passat på att rensa och ordna med fisis kläder ikväll också. Hon somnade på soffan efter mat och bad och jag kände mig ganska pigg. Så nu är det ordning i lådorna, garderoberna och på klädhängaren. Har börjat ladda lite med storlek 74, även om det kommer dröja innan hon växer i dom kläderna, för 56 går rätt bra fortfarande, men 62-68 är väl mer hennes storlek nu :) stor liten tjeja!  Men skönt (läs: KUL, hahaha) att handla lite då och då liksom ;) 

Meen nu ska det sovas lite innan bebis vaknar för mat och ny blöja. Hon har blivit stora tjejen och sover oftast första halvan av natten i egen säng (korg) nu. Ångest. Vill ha henne hos mig hela tiden och jämt. Har sådan ångest så fort jag får vara utan henne (läs: för lågt ifrån är också jobbigt.. Hahah). #hönsmamma

Meen. Ja. Sov gott :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela