S -Mamma till Felicia & Alice

30 mars

Publicerad 2014-03-30 20:17:36 i Livet,

Hua. Idag är jag trött. Låg kvar i sängen tills klockan var 11 (läs:10 vintertid..) och halvsov och mös med Felicia. Mannen gick upp tidigt, hurtbullen. Känner mig trött ända in i själen idag. Är arg, trött och ledsen om vartannat. 

Jaja. Slappade och rensade i köket på förmiddagen i alla fall. Vid lunch gick vi till mamma och pappa pch hängde med dom i solen. Sedan grillade vi för andra gången i år (läs: den här helgen)! Efter vi ätit gick jag till Steffie och smidde lite planer med henne och mandy! Kommer bli såå bra det här!

Igår var vi hos mamma hela dagen, satt i solen och bara mös, sen så grillade vi när vi kom hem och sedan åkte vi på kalas hos min kusin som fyllde 18. Kvällen spenderade jag med att rensa och organisera mannens garderober. Ska ta tag i dom och börja måla i morgon eller senare i veckan annars, om jag orkar. 

Den här veckan ska jag och Felicia göra så lite som möjligt. Fixa och dona och äta och mysa typ. Behöver en lugn vecka. Har en och annan dejt planerad men det är bara roligt. Har dock inte saker planerade VARJE dag den här veckan som kommer, vilket jag haft den här.. #trött

Nu ska flisan tutta klart och sedan tänkte jag lägga mig med henne i sängen och läsa en bok och bara mysa. Är verkligen helt slut som människa idag. 

Ny vecka, nya tag. Dags att gå vidare i livet. 

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela