S -Mamma till Felicia & Alice

24 mars

Publicerad 2014-03-24 17:38:59 i Livet,

Hejsan hoppsan!
Sitter här med en bebis som äntligen sover ordentligt! Hon har varit ledsen och lite gnällig sedan jag kom hem.. Magen krånglar, eller ja, hon har massa luft i magen. Stackars liten <3 

Idag har vi varit ute på lite äventyr jag och flisan! Kände mig rastlös och uttråkad, så jag och flisan åkte till Hallsberg och hälsade på mitt gamla jobb, Werners backe! Mommo jobbade idag, och så träffade vi massa andra fina tjejor! Flisan charmade dom flesta, men sötast var när en liten tant som bor där blev helt tårögd varje gång hon såg Felicia. Oslagbar känsla! 

Vi handlade lite gott på vägen hem och har myst oss sen dess. Gnällbebben har slumrat lite och jag har funderat och planerat och filosoferat typ. 
Ska ta tag i sovrummet i veckan tänkte jag! Ska måla garderoberna där vita, och köpa lite ny inredning till dom och rensa mannens kläder tänkte jag. Vill ju byta stommar och sånt någon gång, men måla får duga så länge :) har allt hemma för det så! Tapetsera om och sånt ska vi göra någonting också, meeen en grej i taget, måla garderober först!! Ska bli spännande och se om jag kan klara av det när jag har Flisi samtidigt! Sköter hon sig går det ju på två röda ;)

Velar lite med om ja ska beställa löshår eller inte. Är sugen samtidigt som jag är rädd för att jag ska ångra mig eller tycka att det är för jobbigt... 

Jaja. Tål att tänkas på! Nu ska jag mysa med mitt lilla hjärta! Hörs senare :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela