S -Mamma till Felicia & Alice

26 mars

Publicerad 2014-03-26 13:34:49 i Livet,

Helluuu. 
Har inte hunnit kika in här, så det händer så mycket hela tiden. Full fart frammåt! Minst sagt.

Igår fikade jag och Flisi med farmor Maggan och mormor Linda! Jag, fisiflisi och Maggan tog en promenad till mammi på förmiddagen. Mys! Fick massa gott och pratade skit och bara mös. Är så himla glad och tacksam för att Felicia har världens bästa mormor, morfar, farmor och farfar i sitt liv! Är lika glad över att dom kommer överens så vi kan hitta på saker allihopa tillsammans! 

Efter vi fikat så var det dags för eftersamtal/återbesök/besiktning hos min barnmorska! Hahah. Vi pratade och tog blodtryck och sådär bara. Ska ringa usö arkivet och be om min journal sedan förlossningen, men fick MVC journalen i alla fall igår! 
Hämtade paket och köpte frimärken, och betala räkningar hann jag med igår också ;) haha.  & Igårkväll fick vi tacos hos mamma och pappa! Lyxigt att bli bjuden på mat mitt i veckan, och jag äääälskar tacos! #lyckligtjej

Idag så tog vi lite sovmorgon jag och flisan, sedan gick vi och hämtade Svante i snöstormen. Mamma och pappa jobbar och nu när flisan är större kändes det som ett bra länge att börja ha svanten igen! Gosevovven. Annars har jag bara käkat lunch (tacomatlåda) och gosat i soffan med djuren och flisan! Och nu sover dom allihopa! 

Idag så händer det ingenting mer än så här direkt. Skulle träna ikväll, men flisan är så mammig och ledsen på kvällarna så känns inte alls bra att lämna henne. Så hoppar träningen idag! Felicia går ju i första hand, och hon känns nästan lite för liten att lämna nu när hon blir så ledsen. Mammas lilla hjärta!

Imorgon ska vi i alla fall ut på äventyr! Vi ska till Marieberg och Ikea med Sandra. Måste handla pyjamas till flisan, och några bodys. Annars är det köpstopp för den här mamman... Hahah. Eller ja, lite på Ikea ska jag köpa! Men det räknas ju knappt ;) 

På fredag ska jag försöka måla garderoberna! Mamma är ledig så hon kanske kan gosa med flisan mellan tuttningarna ;) haha.

Nehe. Passa på att blunda lite medans alla småttingarna sover! Vi hörs senare :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela