S -Mamma till Felicia & Alice

10 maj

Publicerad 2014-05-10 17:48:12 i Livet,

Rengnig lördag idag. Känna lika trist och ledsamt som tillvaron i sig just nu. Än så länge står allting still i alla fall. Vi får se vilket håll det går åt. Bara att vänta, vänta och ja, vänta. Håller alla tummar men tror tyvär inte att det kommer räcka i slutänden. 

Idag är en tröttis dag. Ställde in fikan med Emelie och Catrin på grund av vad som händer och sker just nu, och det vart ju dåligt väder så vi struntade i campingen. Jaja, i alla fall. Felicia har mest sovit och ätit och sen sovit igen idag. Lilla familjen åkte till Dollarstore och laddade upp med våtservetter och lite annat smått och gott i alla fall. Köpte klart presenterna till min mamma också, vi ska kalasa för henne i morgon! 

Nu sover bebis i min famn och mannen är på sjön med en kompis. Jag har fixat mammas paket också. Ocu nu ska det bara slappas. Ska greja lite med flisans rum sen om jag orkar. Annars ska jag bara kolla tv. Har börjat följa en ny serie! Bästa med att vara mammaledig är att man hinner kika på tv medans man ammar och myser! Har kollat ikapp hela Game of Thrones, Beauti and the Beast, sen så började jag med True Blood men den serien SÖG verkligen... Så nu kollar jag på Continuum, helt okej! 

Har gamla serier jag följt med, men orkar inte ladda ner hela tiden! Så nu kollar jag på HBO istället för vi har det gratis i 6 månader, värt! 

Jaja. Ska fortsätta mysa nu. Hörs senare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela