S -Mamma till Felicia & Alice

7 maj

Publicerad 2014-05-07 22:34:12 i Livet,

Och så råkade det bli en bloggpaus igen. 

Det är så svårt att veta vad man ska dela med sig av här. Så mycket att säga, samtidigt som jag egentligen inte har något alls att säga heller. Om ni förstår vad jag menar?

Jaja. Det uppdateras som det uppdateras. Vilket ni antagligen har märkt. 

Idag? Igår? Senaste veckorna? 
Idag träffade jag en av mina barndomskompisar från senare delen av min barndom. Catrin! Vi kom fram till att det var cirkus 4 (!!!!!!) år sedan vi sist sågs. Och ändå kändes det som igår. Hon har rest halva Sverige runt sen vi var 16 år känns det som, bott både här och där. Och nu är hon nyss hemkommen från Nya Zeeland omgång två. Konstigt det där. Vi började i princip våra liv på samma plats. Ändå är våra liv så olika idag. Nu hoppas jag dock att hon är i Sverige för att stanna. Så det slipper gå 4 år innan vi ses igen! Äkta vänner behöver man dock inte träffa så ofta. Man vet att dom finns där ändå, och även om det blir vart fjärde år så ska det kännas precis som om att det var igår man senast sågs. 

Nu ska jag passa på att slå igen mina blå. Felicia sover i sin babykorg för första gången. Ångest. Vet inte om jag kommer kunna sova utan henne snusandes tätt intill. Har redan petat på henne flera gånger i hopp om att hon ska vakna till och sakna mig, haha. Hönsmammadeluxe!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela