S -Mamma till Felicia & Alice

8 maj

Publicerad 2014-05-08 11:07:41 i Livet,

Godmorgon, eller ja morgon och morgon. Men förmiddag då! ;) 

Stolt mamma idag. Lilla Felicia sov i sin egen säng (läs: babykorg) till klockan 01 inatt! Mammas stora tjeja! När hon vaknade fick hon krypa ner hos mig och så ammade vi tills hon somnade om. Älskade lilla bebis <3 & Mannen han levde rövare inatt. Pratade i sömnen, svor och snarkade som satan, suck. Spelar ingen till om han får skäll eller en smäll.. Han ger sig inte ändå! Haha, morr.

Bara för att jag kände mig trött i morse så var Felicia jättepigg, men vid nio gav vi (jag) upp och klev ur sängen i alla fall. Så nu har jag duschat och klätt mig och hunnit äta frukost. Och bebis äter sin nu, haha. Eller ja, äter och äter, slumrar och myser sig mest. 

Tänkte gå ut och gå idag, men jag orkar inte när det är så dåligt väder. Vagnen blir så smutsig och allt blir så blött när det är sånt här väder. Så tar en promenad i morgon istället om vädret är bättre. Så idag ska det mysas mest. Slå in och fixa med mammas presenter ska jag nog hinna med också :) 

Helgen får vi se vad den har att bjuda på. Blir det fint väder så ska vi ta en premiärtur med vår husvagn(!!!!) till Katrineholm. Vi ska kalasa för min mamma och dom ska också till Katrineholm om det är bra väder. Är det dåligt väder ska jag spendera min lördag med Emelie och Catrin! Så det kommer bli en bra helg vilket som känns det som! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela