S -Mamma till Felicia & Alice

11 oktober

Publicerad 2014-10-11 19:27:05 i Livet,

Som vanligt går tiden alldeles för fort.
Vet inte hur jag ska lära mig att hinna hänga med? 

Livet rullar på i vanlig ordning. Har massor för mig om dagarna, så mammaledigheten den bara springer iväg. Snart har jag varit hemma i ett helt år. ETT ÅR!? Förstår ni att det gått så fort? Jag gör det då inte. 

Gick ju hem och blev sjukskriven här någonstans förra året. Hade ju så himla ont i fogarna och rediga sammandragningar. 

Vi var ju inne för en kontroll av bebisen (Felicia) på förlossningen också i vecka 28, vilket nästan inga vet någonting om. Hade sammandragningar och hade inte känt henne röra på sig på hela dagen, trots att vi gjorde allt förlossningen sa att vi skulle pröva. Så då fick vi åka in och mäta sammandragningarna, kolla hjärtljuden & göra en ultraljudsmätning av fostervattnet. Har aldrig någonsin varit så rädd i hela mitt liv. Vet inte vad jag hade gjort om allting inte sett bra ut. Efter besöket på förlossningen blev jag som sagt sjukskriven. Minns inte datumen exakt dock. 

Jaja, tillbaka till dagens läge. Sjukstuga här hemma på Granvägen. Mitt i renoveringskaoset.. Inte så lägligt. Men så är det väl alltid? När man har som minst tid för sjukdom, blir man sjuk. Suck. Jaja. Bara hallen är färdig till jul så är jag nöjd. Ser ju ut som skit här hemma hur mycket man än städar, så nu kan jag lika gärna låta bli ;) haha.

Veckorna går ju så himla fort och det är svårt att hinna med allt och alla. Gör så gott jag kan, och så mycket som Felicia vill gå med på. Just nu har vi precis kommit ur en lite jobbigare period. Separationsångest, matvägran, mammighet och skrik har varit en stor del av dagarna senaste veckorna. Håller tummarna för att det börjat vända nu. 

Idag har jag i alla fall grejat utomhus. Krattade bort alla löv på framsidan, bar in lite utemöbler och sopade trappan. Sen kom mamma & pappa på kaffe. Efter det åkte jag och Felicia till Nathalie och Daniel. Vi mös och käkade varm smörgåstårta. Mums! Längtar såååå tills deras bebis kommer ut! Ska bli så himla roligt. Mina bästa <3

Felicia har haft krångel med magen idag, räserbajsarn nummer 1. Vet inte vad det kommer av, kanske bissar på G? Haha. Sååå efter en smärre olycka på vägen hem, så har vi nu landat nybadade i soffan. Lördagsmys som det ska vara, när det är som bäst alltså ;) Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela